ZEILEN, BOATING,BOOT,BOTEN MOTORBOTEN,ZEILBOTEN,ZEILJACHTEN,JACHTBEMIDDELING,RUBBERBOOT,WATERSPORT, JACHTHAVENS, zeilreis
Alle Nederlandstalige sites over boten, sloepen, zeilen en varen met motorboten
Start | Nieuw | Nieuwsdienst | Ontdekt | Site toevoegen | Premium Site toevoegen | U en Nauticlink | Adverteren       

  uitgebreid zoeken

Actueel: watersportevenementenkalender met chronologische lijst van alle toekomstige watersportbeurzen, wedstrijden, open dagen, maritieme markten en havenfestivals. U kunt zelf een evenement aanmelden om gratis te worden toegevoegd aan de lijst.

Start : Jachthavens & Vaar- en Zeilscholen > Jachthavens & Ligplaatsen > Jachthavens Noord-Holland
Jachthavens, ligplaatsen en stalling in Noord-Holland

volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3

Hoofdrubrieken:

Start1. Jachthaven Waterland Popular
Monnickendam: moderne jachthaven met een 15 tons kraan, mogelijkheid voor winterberging op de wal, alle boxen met stroomaansluiting, toiletgebouw, afvaleiland, picknickplaatsen en speeltuin. Wij verhuren de ligplaatsen op jaarcontract te water van 1 april tot 1 april.
http://www.waterlandyacht.nl/2. Marina Monnickendam Popular
Monnickendam, Gouwzee: jachthaven bij het oude centrum met ligplaatsen voor boten van zeven tot twintig meter, heeft een directe open verbinding (diepte 2.50m) met het IJsselmeer. Alle faciliteiten, inclusief gratis internet - ook voor passanten - en 'broodservice' in het seizoen. Winterberging op de wal, of ijsvrij in het water.
http://www.marina-monnickendam.nl/3. Jachthaven Naarden Popular
Noord-Holland, Gooimeer: centraal gelegen tussen de Randmeren, de Randstad en 't Gooi. Ruim 1.200 ligplaatsen, één van de grootste jachthavens van Nederland. Van scheepswinkel tot jachtservice, en van havencafé tot minisupermarkt.
http://www.jachthavennaarden.nl/4. Jachthaven Tineke Bakker Popular
Amsterdam (aan het Nieuwe Diep): jachthaven met ligplaatsen tot 12 meter (per seizoen, week of enkele dagen) bij familiebedrijf waar Tineke Bakker het werk van grootvader, vader en Martin Bakker op een even deskundige als gemoedelijke manier voortzet. Reparatie en onderhoud, kraan en 'hijsen voor een week op de kant' om zomers zelf aan uw boot te werken. Verkoop van jachtlakken, coatings, antifoulings en gereedschap. Heldere prijslijst. Ook winterstalling.
http://www.bakker-jachthaven.nl/5. Regatta Center Medemblik - Eén ligplaats, vijf jachthavens Popular
Medemblik: moderne jachthaven aan het noordelijke IJsselmeer met ligplaatsen van 10 tot 24 meter. Direct aan open water, voor de stadswallen en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige oude centrum. Regatta Center Medemblik maakt met Amsterdam Marina, Marina Stellendam, Marina Schokkerstrand en City Marina Rotterdam deel uit van De Jachthavengroep. Ligplaatshouders mogen 
gratis en naar keuze liggen in de vijf zusterhavens.
http://www.regattacenter.com/6. Amsterdam Marina - Eén ligplaats, vijf jachthavens Popular
Amsterdam: Aan het IJ op de NDSM-werf ligt de moderne jachthaven Amsterdam Marina met ligplaatsen van 7 tot 30 meter op een paar minuten lopen van de pont naar Amsterdam CS en het bruisende centrum. Amsterdam Marina maakt met Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam, Marina Schokkerstrand en City Marina Rotterdam deel uit van De Jachthavengroep. Ligplaatshouders mogen 
gratis en naar keuze liggen in de vijf zusterhavens.
http://www.amsterdammarina.com/7. Ottenhome Popular
Kortenhoef: jachthaven aan de Zuwe biedt plaats aan honderd schepen variërend van 5,00 meter tot 15,00 meter. Passantenplaatsen, sloepverhuur, vakantiebungalow, 5 tons kraan en winterberging. De grootste verhuurhaven voor 16m2's.
http://www.ottenhome.nl/8. MYS - Total Yacht Care Popular
Medemblik: Specialist in hout-, polyester en epoxy reparaties, betimmeringen en teakdekken, spuit- en schilderwerk, schadeherstel, refits, en inbouw, reparatie en onderhoud van motoren en navigatie-apparatuur. Ook winterstalling, volwaardige ligplaatsen, tuigerij, 24-uurs telefonische ondersteuning en dealer van bekende A-merken.
http://www.mys.nl/9. Jachtservice Breukelen De Vechtstreek - Jachthaven en Stalling Popular
Loosdrecht: moderne, gezellige en klantvriendelijke jachthaven met 90 ligplaatsen, waaronder ook overdekte 'boatsavers' van 8.50 m tot 9.50 m. Met afgesloten parkeerterrein voor ligplaatshouders, sanitaire voorzieningen, stroom- en wateraansluitingen. Ook watersportwinkel en alle mogelijke onderhoud en reparaties. Met winterstalling, overdekt of op de kade.
http://www.jachtservicebreukelen.nl/10. Jachthaven Hemmeland
Monnickendam: fraaie beschutte haven met eigen sfeer in eigendom van de provincie op de rand van het natuurgebied Hemmeland
http://www.hemmeland.nl/
| Meld link niet OK !


11. Jachthaven Het Anker
Loosdrecht: Verscholen in de natuur biedt deze jachthaven met 1600 meter oeverlengte plaats aan ruim 400 schepen tot 12 meter. Vrije vaart naar de Eerste Plas en de Drecht. Winterstalling en verhuur van chalets.
http://www.hetanker.nl/
| Meld link niet OK !


12. Jachthaven Huizen - 't Huizerhoofd
Huizen: Fraaie beschutte jachthaven met ter plaatse een winkel, werf en dieselpomp. 's Zomers verhuur van fietsen.
http://www.jachthavenhuizen.nl/
| Meld link niet OK !


13. Jachthaven Furian
Aalsmeer: haven met winterstalling aan Westeinder. Ook zeilmakerij en scheepstuigerij.
http://www.furian.nl/
| Meld link niet OK !


14. Zaadnoordijk Watersport
Uitgeest: jachthaven met alle faciliteiten zoals watersportwinkel, jachtservice, kraan, en boothuizen aan Uitgeestermeer. Ook winterstalling.
http://www.zaadnoordijk-watersport.nl/
| Meld link niet OK !


15. Jachthaven Nexus
Amsterdam, De Nieuwe Meer: ligplaatsen voor vijftien schepen, varierend van 5 tot 15 meter en stalling in loods. Met helling en 'knippen en scheren'. Ook voor passanten.
http://www.jachthavennexus.nl/
| Meld link niet OK !


16. De Schaerput
Oude Niedorp: kanocentrum nabij natuurgebied heeft ook ligplaatsen voor boten tot 10 meter.
http://www.schaerput.nl/
| Meld link niet OK !


17. Jachtwerf Weesp
Weesp: binnenstalling en buitenstalling voor vaartuigen met een maximaal gewicht tot 55 ton en een afmeting van 5 x 24 meter. Met mogelijkheden om overdekt te werken. Ook bemiddeling voor onderhoudswerkzaamheden.
http://www.jachtwerfweesp.nl/
| Meld link niet OK !


18. Jachthaven Meerzicht
Aan de Nieuwe Meer in Amsterdam met plaats voor 80 schepen. Maximale diepgang 2 meter. Vanuit onze haven kan men via de Nieuwe Meer naar de Ringvaart of richting Amsterdam via de Schinkel en de Kostverlorenvaart varen.
http://www.meerzicht.nl/
| Meld link niet OK !


19. Jachthaven Maarten Fokke
Kortenhoef: Ligplaatsen, sloepenverhuur en watervilla's
http://www.maartenfokke.nl/
| Meld link niet OK !


20. Jachthaven Seaport Marina
IJmuiden: het servicecentrum, de winkels, de restaurants, het appartementencomplex, het Holiday Inn hotel, het binnenmeer en het uitgestrekte Kennemerstrand maken de haven tot een gezellig en veelzijdig recreatiegebied.
http://www.marinaseaport.nl/
| Meld link niet OK !


21. Staverno Jachthaven
Amsterdam, Jordaan: wij bieden plaats aan 120 boten van maximaal 10 meter en een maximum doorvaarthoogte van 2.15 meter. Op vijf minuten afstand hebben wij nog een werf met ligplaatsen tot 18 meter en onbeperkte doorvaarthoogte. Verkoop van onderdelen.
http://www.staverno.nl/
| Meld link niet OK !


22. Jachthaven De Boekanier
Amsterdam (Nieuwe Meer): jachthaven met vaste seizoensplaatsen en passantenplaatsen voor grote en kleine boten. Met alle faciliteiten, een dieselpomp en ruime parkeergelegenheid.
http://www.jachthavendeboekanier.nl/
| Meld link niet OK !


23. Jachthaven De Zeilhoek
Katwoude (Monnickendam): Vanuit deze moderne jachthaven vaart u via een betonde geul zonder bruggen of sluizen over de Gouwzee het ruime water op. De haven heeft 152 ligplaatsen en tal van voorzieningen. Fraaie historische foto's.
http://www.dezeilhoek.nl/
| Meld link niet OK !


24. Zaanhaven
Zaandam: kleine gezellige jachthaven in directe verbinding met het Noordzeekanaal. Met winterstalling (inclusief haal- en brengservcie) en kraan tot 35 ton. Verder alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden. Ook verkoop sloepen, motoren en professionele ribs
http://www.zaanhaven.nl/
| Meld link niet OK !


25. Boten- En Trailerstalling
Muiderberg: Op ons terrein direct gelegen aan het strand van Muiderberg hebben wij zowel zomers als in de winter stalling voor open boten, catamarans, (kite-)surfplanken en trailers. (Klik op surf- en bootstalling)
http://www.midgetgolfbaan.nl/
| Meld link niet OK !


volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3Maandelijks gratis magazine? | Contact | Adverteren | Privacy