ZEILEN, BOATING,BOOT,BOTEN MOTORBOTEN,ZEILBOTEN,ZEILJACHTEN,JACHTBEMIDDELING,RUBBERBOOT,WATERSPORT, JACHTHAVENS, zeilreis
Alle Nederlandstalige sites over boten, sloepen, zeilen en varen met motorboten
Start | Nieuw | Nieuwsdienst | Ontdekt | Site toevoegen | Premium Site toevoegen | U en Nauticlink | Adverteren       

  uitgebreid zoeken

Actueel: watersportevenementenkalender met chronologische lijst van alle toekomstige watersportbeurzen, wedstrijden, open dagen, maritieme markten en havenfestivals. U kunt zelf een evenement aanmelden om gratis te worden toegevoegd aan de lijst.

Start : Jachthavens & Vaar- en Zeilscholen > Jachthavens & Ligplaatsen > Jachthavens Noord-Holland
Jachthavens, ligplaatsen en stalling in Noord-Holland

volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3

Hoofdrubrieken:

Start1. Jachthaven Waterland Popular
Monnickendam: moderne jachthaven met een 15 tons kraan, mogelijkheid voor winterberging op de wal, alle boxen met stroomaansluiting, toiletgebouw, afvaleiland, picknickplaatsen en speeltuin. Wij verhuren de ligplaatsen op jaarcontract te water van 1 april tot 1 april.
http://www.waterlandyacht.nl/2. Marina Monnickendam Popular
Monnickendam, Gouwzee: jachthaven bij het oude centrum met ligplaatsen voor boten van zeven tot twintig meter, heeft een directe open verbinding (diepte 2.50m) met het IJsselmeer. Alle faciliteiten, inclusief gratis internet - ook voor passanten - en 'broodservice' in het seizoen. Winterberging op de wal, of ijsvrij in het water.
http://www.marina-monnickendam.nl/3. Jachthaven Naarden Popular
Noord-Holland, Gooimeer: centraal gelegen tussen de Randmeren, de Randstad en 't Gooi. Ruim 1.200 ligplaatsen, één van de grootste jachthavens van Nederland. Van scheepswinkel tot jachtservice, en van havencafé tot minisupermarkt.
http://www.jachthavennaarden.nl/4. Jachthaven Nauerna Popular
Assendelft, Zaanstad: Vaste en passanten ligplaatsen aan een zijkanaal van het Noordzee-kanaal. Alle voorzieningen en restaurant aanwezig. Ideaal startpunt om te varen op de Zaan, het Alkmaardermeer, de Noordzee, Amsterdam, het IJsselmeer en het Spaarne.
http://www.jachthavennauerna.nl/5. Ottenhome Popular
Kortenhoef: jachthaven aan de Zuwe biedt plaats aan honderd schepen variërend van 5,00 meter tot 15,00 meter. Passantenplaatsen, sloepverhuur, vakantiebungalow, 5 tons kraan en winterberging. De grootste verhuurhaven voor 16m2's.
http://www.ottenhome.nl/6. MYS - Total Yacht Care Popular
Medemblik: Specialist in hout-, polyester en epoxy reparaties, betimmeringen en teakdekken, spuit- en schilderwerk, schadeherstel, refits, en inbouw, reparatie en onderhoud van motoren en navigatie-apparatuur. Ook winterstalling, volwaardige ligplaatsen, tuigerij, 24-uurs telefonische ondersteuning en dealer van bekende A-merken.
http://www.mys.nl/7. Jachtservice Breukelen De Vechtstreek - Jachthaven en Stalling Popular
Loosdrecht: moderne, gezellige en klantvriendelijke jachthaven met 90 ligplaatsen, waaronder ook overdekte 'boatsavers' van 8.50 m tot 9.50 m. Met afgesloten parkeerterrein voor ligplaatshouders, sanitaire voorzieningen, stroom- en wateraansluitingen. Ook watersportwinkel en alle mogelijke onderhoud en reparaties. Met winterstalling, overdekt of op de kade.
http://www.jachtservicebreukelen.nl/8. Jachthaven Meerzicht Gebr. Weinholt Popular
Rijnsaterwoude: jachthaven op nog geen 30 minuten van Amsterdam in Groene Hart aan Braassemermeer. Ligplaatsen binnen en buiten en ook winterstalling binnen en buiten. Ruime parkeergelegenheid. Daarbij alle onderhoud, jachtservice en watersportwinkel met verhuur van sloepen en fietsen.
http://www.gebrweinholt.nl/9. KlusHaven Amsterdam
Amsterdam: beoogde ontmoetingsplek voor iedereen die van boten en varen of gewoon een gezellig terras aan het water houdt. Stalling, onderhoud, en berging. In ontwikkeling vanaf 2009.
http://www.klushaven.nl/
| Meld link niet OK !


10. Van der Zwaard Jachtwerf
Aalsmeer: kleine, maar gezellige jachthaven aan de Westeinder voor ongeveer vijftig kleine en grote boten. Winterstalling binnen en buiten. Botenlift tot 25 ton. Zomers ruimte voor overdekt doet-het-zelf onderhoud.
http://www.vdzwaardjachtwerf.nl/
| Meld link niet OK !


11. Grashaven
Hoorn: 700 ligplaatsen, geen verenigingshaven. Er worden daarom geen verenigingsactiviteiten georganiseerd en ook is er geen kantine of restaurant. Mede daardoor wellicht heerst er in de grashaven een rustige, gemoedelijke sfeer. Winterstalling.
http://www.grashavenhoorn.nl/
| Meld link niet OK !


12. Marina Volendam
Volendam: grootschalig opgezette jachthaven (2007) voor jachten van 9 tot 17 meter met ondermeer een zeilmakerij, scheepstechnische dienst, kraan- en trailerhelling, milieustation en tankstation. Met recreatie villa's.
http://www.marinavolendam.nl/
| Meld link niet OK !


13. Jachthaven 't Drijfhuis - Verhuur van Motorboten
Aalsmeer: driehonderd ligplaatsen en 't Praathuis'... Dat moet gezellig zijn aan de Westeinder. Verhuur van motorboten met stuurconsole en kussenset. Electrisch startend en inclusief brandstof. Ook winterstalling.
http://www.drijfhuis.nl/
| Meld link niet OK !


14. Jachthaven Persoon
Aalsmeer: kleine gezellige jachthaven met 90 ligplaatsen tot veertien meter lengte. Met botenkraan tot 4 ton, onderhoud, reparatie en winterstalling.
http://www.jachthavenpersoon.nl/
| Meld link niet OK !


15. Jachthaven Zwaansmeerpolder
Jachthaven Zwaansmeerpolder is de thuishaven van de Zeil- en Watersport Vereniging Uitgeest (ZWVU). Met 450 ligplaatsen in het water is de Jachthaven Zwaansmeerpolder met afstand de grootste haven rond het Uitgeester- en Alkmaardermeer.
http://www.zwvu.nl/
| Meld link niet OK !


16. Koninklijke Marine Jachtclub
Den Helder: verenigingsjachthaven bevindt zich op het Harssens-schiereiland in Den Helder, nabij de veerboot naar Texel. De haven heeft een gezellig clubhuis, heeft de beschikking over ca 80 ligplaatsen en biedt faciliteiten aan leden en passanten.
http://www.kmjc.eu/
| Meld link niet OK !


17. Passantenhaven Willemsoord
Den Helder: moderne passantenhaven (2009) met alle faciliteiten maakt deel uit van het monumentale Willemsoordcomplex met ondermeer musea, gezellige eet- en drinkgelegenheden, een kinderspeelparadijs, museale schepen, zeilende handelsvaart en meer. Bereikbaar vanaf zee via de Zeedoksluis.
http://www.willemsoordbv.nl/
| Meld link niet OK !


18. Jachthaven Kortenhoef
Kortenhoef: romantisch in natuurgebied gelegen familiehaven met directe toegang tot de Kortenhoefse Plassen. Botenkraan, overdekte ligplaatsen, verhuur van roeiboot of kano en winterstalling. Verkoop van nieuwe sloepen en aanbod van gebruikte boten.
http://www.jachthavenkortenhoef.nl/
| Meld link niet OK !


19. Jachthaven Medemblik
Pittoreske jachthaven aan het IJsselmeer, gelegen aan de Westerhaven te Medemblik Deze jachthaven met zijn 150 ligplaatsen heeft een unieke ligging in het centrum van de oude stad omringd door historische panden en gevels.
http://www.st-jachthavenmedemblik.nl/
| Meld link niet OK !


20. Jachthaven Bovendiep
Amsterdam Oost: hier kunt u terecht voor de zomer en winterstalling, in- en verkoop van boten, inbouw en reparatie van motoren en alle onderhoud.
http://www.bovendiep.nl/
| Meld link niet OK !


21. Jachthaven Muiden
Muiden: een beschutte en knusse haven aan de voet van het Muiderslot. Met diesel tank.
http://www.jachthavenmuiden.nl/
| Meld link niet OK !


22. Jachthaven Otto
Aalsmeer (Westeinder): kleine, gezellige jachthaven met ongeveer 120 ligplaatsen aan de Ringvaart. Met kraan tot 5 ton en winterberging. Ook bemiddeling van gebruikte boten.
http://www.jachthavenotto.nl/
| Meld link niet OK !


23. Stichting Jachthaven 'De Rijd'
Nieuwe Niedorp: jachthaven voor ligplaatshouders en passanten
http://www.jachthavenderijd.nl/
| Meld link niet OK !


24. Waddenhaven Texel
Texel, Oudeschild: De jachthaven heeft 250 zelfstandige ligplaatsen met een eigen vingerpier, achterpalen of langs de steiger. Dus niet dubbelliggen, geen geklauter en geloop over schepen. Privacy, rust en veiligheid voorop. Het hele jaar geopend.
http://www.waddenhaventexel.nl/
| Meld link niet OK !


25. Jachthaven Het Anker
Loosdrecht: Verscholen in de natuur biedt deze jachthaven met 1600 meter oeverlengte plaats aan ruim 400 schepen tot 12 meter. Vrije vaart naar de Eerste Plas en de Drecht. Winterstalling en verhuur van chalets.
http://www.hetanker.nl/
| Meld link niet OK !


volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3 Nauticlink's gratis nieuwsbrief volgen? Aanmelden Afmelden | Contact | Adverteren | Privacy