ZEILEN, BOATING,BOOT,BOTEN MOTORBOTEN,ZEILBOTEN,ZEILJACHTEN,JACHTBEMIDDELING,RUBBERBOOT,WATERSPORT, JACHTHAVENS, zeilreis
Alle Nederlandstalige sites over boten, sloepen, zeilen en varen met motorboten
Start | Nieuw | Nieuwsdienst | Ontdekt | Site toevoegen | Premium Site toevoegen | U en Nauticlink | Adverteren       

  uitgebreid zoeken

Actueel: watersportevenementenkalender met chronologische lijst van alle toekomstige watersportbeurzen, wedstrijden, open dagen, maritieme markten en havenfestivals. U kunt zelf een evenement aanmelden om gratis te worden toegevoegd aan de lijst.

Start : Jachthavens & Vaar- en Zeilscholen > Jachthavens & Ligplaatsen > Jachthavens Noord-Holland
Jachthavens, ligplaatsen en stalling in Noord-Holland

volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3

Hoofdrubrieken:

Start1. Jachthaven Waterland Popular
Monnickendam: moderne jachthaven met een 15 tons kraan, mogelijkheid voor winterberging op de wal, alle boxen met stroomaansluiting, toiletgebouw, afvaleiland, picknickplaatsen en speeltuin. Wij verhuren de ligplaatsen op jaarcontract te water van 1 april tot 1 april.
http://www.waterlandyacht.nl/2. Marina Monnickendam Popular
Monnickendam, Gouwzee: jachthaven bij het oude centrum met ligplaatsen voor boten van zeven tot twintig meter, heeft een directe open verbinding (diepte 2.50m) met het IJsselmeer. Alle faciliteiten, inclusief gratis internet - ook voor passanten - en 'broodservice' in het seizoen. Winterberging op de wal, of ijsvrij in het water.
http://www.marina-monnickendam.nl/3. Jachthaven Naarden Popular
Noord-Holland, Gooimeer: centraal gelegen tussen de Randmeren, de Randstad en 't Gooi. Ruim 1.200 ligplaatsen, één van de grootste jachthavens van Nederland. Van scheepswinkel tot jachtservice, en van havencafé tot minisupermarkt.
http://www.jachthavennaarden.nl/4. Jachthaven Tineke Bakker Popular
Amsterdam (aan het Nieuwe Diep): jachthaven met ligplaatsen tot 12 meter (per seizoen, week of enkele dagen) bij familiebedrijf waar Tineke Bakker het werk van grootvader, vader en Martin Bakker op een even deskundige als gemoedelijke manier voortzet. Reparatie en onderhoud, kraan en 'hijsen voor een week op de kant' om zomers zelf aan uw boot te werken. Verkoop van jachtlakken, coatings, antifoulings en gereedschap. Heldere prijslijst. Ook winterstalling.
http://www.bakker-jachthaven.nl/5. Ottenhome Popular
Kortenhoef: jachthaven aan de Zuwe biedt plaats aan honderd schepen variërend van 5,00 meter tot 15,00 meter. Passantenplaatsen, sloepverhuur, vakantiebungalow, 5 tons kraan en winterberging. De grootste verhuurhaven voor 16m2's.
http://www.ottenhome.nl/6. MYS - Total Yacht Care Popular
Medemblik: Specialist in hout-, polyester en epoxy reparaties, betimmeringen en teakdekken, spuit- en schilderwerk, schadeherstel, refits, en inbouw, reparatie en onderhoud van motoren en navigatie-apparatuur. Ook winterstalling, volwaardige ligplaatsen, tuigerij, 24-uurs telefonische ondersteuning en dealer van bekende A-merken.
http://www.mys.nl/7. Jachtservice Breukelen De Vechtstreek - Jachthaven en Stalling Popular
Loosdrecht: moderne, gezellige en klantvriendelijke jachthaven met 90 ligplaatsen, waaronder ook overdekte 'boatsavers' van 8.50 m tot 9.50 m. Met afgesloten parkeerterrein voor ligplaatshouders, sanitaire voorzieningen, stroom- en wateraansluitingen. Ook watersportwinkel en alle mogelijke onderhoud en reparaties. Met winterstalling, overdekt of op de kade.
http://www.jachtservicebreukelen.nl/8. Port Entrepot
Amsterdam: jachthaven (2014) aan de zuidkant van het IJ biedt voordelige liggelden, de modernste voorzieningen qua beveiliging, techniek, gemak en niet te vergeten, de gezelligheid van de Harbour Club.
http://www.portentrepot.nl/
| Meld link niet OK !


9. Jachthaven Muiden
Muiden: een beschutte en knusse haven aan de voet van het Muiderslot. Met diesel tank.
http://www.jachthavenmuiden.nl/
| Meld link niet OK !


10. Jachthaven 't Swaentje
Westknollendam (Wormerveer): De haven beschikt over 180 ligplaatsen aan vaste steigers, van 5 tot 15 meter lengte. De haven heeft een kolomzwenkkraan met een hijsvermogen tot 20 ton. Eetcafé. Winterstalling.
http://www.jachthavenswaentje.nl/
| Meld link niet OK !


11. Waddenhaven Texel
Texel, Oudeschild: De jachthaven heeft 250 zelfstandige ligplaatsen met een eigen vingerpier, achterpalen of langs de steiger. Dus niet dubbelliggen, geen geklauter en geloop over schepen. Privacy, rust en veiligheid voorop. Het hele jaar geopend.
http://www.waddenhaventexel.nl/
| Meld link niet OK !


12. Jachthaven Otto
Aalsmeer (Westeinder): kleine, gezellige jachthaven met ongeveer 120 ligplaatsen aan de Ringvaart. Met kraan tot 5 ton en winterberging. Ook bemiddeling van gebruikte boten.
http://www.jachthavenotto.nl/
| Meld link niet OK !


13. Watersport Vereniging Dok- en Scheepsbouw - Sixhaven
Amsterdam: historische haven (1922, KNZRV) met bijzonder verleden is wel krap, maar met een beetje inschikkelijkheid 'de gezelligste haven van Amsterdam'. Pont over en je bent in het Centrum.
http://www.sixhaven.nl/
| Meld link niet OK !


14. Rekreatiepark Aalsmeer
Aalsmeer-Westeinderplassen: ligplaatsen met een eigen grasveldje met beplanting, voorzien van water- en elektriciteit. Er zijn botenhuizen beschikbaar, alsmede boxen van verschillende afmetingen en jollensteigers. Winterstalling. Ook binnen tot 25 ton.
http://www.rekreatieparkaalsmeer.nl/
| Meld link niet OK !


15. Jachthaven 't Einde
Amsterdam (nabij camping Zeeburg, 10 minuten van IJsselmeer en Centrum): ligplaatsen tot 18 meter, staande mast tot 8,5 meter. Zomer- en winterstalling.
http://www.t-einde.com/
| Meld link niet OK !


16. Stichting Jachthaven 'De Rijd'
Nieuwe Niedorp: jachthaven voor ligplaatshouders en passanten
http://www.jachthavenderijd.nl/
| Meld link niet OK !


17. Compagnies Haven
Enkhuizen: grote haven (630 plaatsen) direct aan het IJsselmeer ten noorden van de sluizen en aan de rand van de oude stad. Met kraan, jachtservice, supermarkt, watersportwinkel en brandstofstation.
http://www.compagnieshaven.nl/
| Meld link niet OK !


18. Jachthaven 't Hoorntje
Akersloot: recreatiebedrijf - ook met twee partyschepen - aan het Alkmaardermeer met eigen jachthaven.
http://www.hoorntje.nl/
| Meld link niet OK !


19. Jachthaven Het Anker
Loosdrecht: Verscholen in de natuur biedt deze jachthaven met 1600 meter oeverlengte plaats aan ruim 400 schepen tot 12 meter. Vrije vaart naar de Eerste Plas en de Drecht. Winterstalling en verhuur van chalets.
http://www.hetanker.nl/
| Meld link niet OK !


20. Jachthaven Hemmeland
Monnickendam: fraaie beschutte haven met eigen sfeer in eigendom van de provincie op de rand van het natuurgebied Hemmeland
http://www.hemmeland.nl/
| Meld link niet OK !


21. Jachthaven Furian
Aalsmeer: haven met winterstalling aan Westeinder. Ook zeilmakerij en scheepstuigerij.
http://www.furian.nl/
| Meld link niet OK !


22. Watersportcentrum Muiderberg
Muiderberg: steigers die herinneren aan Zuiderzee-historie bieden nu hun ligplaatsen aan huur-Efsixen en Lasers. Verhuur van kano's, surfplanken en ligplaatsen voor open zwaardboten. Verder les, verkoop van kleding en beslag. Beperkte diepgang.
http://www.wscmuiderberg.nl/
| Meld link niet OK !


23. Jachthaven Huizen - 't Huizerhoofd
Huizen: Fraaie beschutte jachthaven met ter plaatse een winkel, werf en dieselpomp. 's Zomers verhuur van fietsen.
http://www.jachthavenhuizen.nl/
| Meld link niet OK !


24. De Schaerput
Oude Niedorp: kanocentrum nabij natuurgebied heeft ook ligplaatsen voor boten tot 10 meter.
http://www.schaerput.nl/
| Meld link niet OK !


25. Jachthaven Nexus
Amsterdam, De Nieuwe Meer: ligplaatsen voor vijftien schepen, varierend van 5 tot 15 meter en stalling in loods. Met helling en 'knippen en scheren'. Ook voor passanten.
http://www.jachthavennexus.nl/
| Meld link niet OK !


volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3Maandelijks gratis magazine? | Contact | Adverteren | Privacy