ZEILEN, BOATING,BOOT,BOTEN MOTORBOTEN,ZEILBOTEN,ZEILJACHTEN,JACHTBEMIDDELING,RUBBERBOOT,WATERSPORT, JACHTHAVENS, zeilreis
Alle Nederlandstalige sites over boten, sloepen, zeilen en varen met motorboten
Start | Nieuw | Nieuwsdienst | Ontdekt | Site toevoegen | Premium Site toevoegen | U en Nauticlink | Adverteren       

  uitgebreid zoeken

Actueel: watersportevenementenkalender met chronologische lijst van alle toekomstige watersportbeurzen, wedstrijden, open dagen, maritieme markten en havenfestivals. U kunt zelf een evenement aanmelden om gratis te worden toegevoegd aan de lijst.

Start : Jachthavens & Vaar- en Zeilscholen > Jachthavens & Ligplaatsen > Jachthavens Noord-Holland
Jachthavens, ligplaatsen en stalling in Noord-Holland

volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3


Columns,
waarover men spreekt...
Hoofdrubrieken:

Start1. Jachthaven Waterland Popular
Monnickendam: moderne jachthaven met een 15 tons kraan, mogelijkheid voor winterberging op de wal, alle boxen met stroomaansluiting, toiletgebouw, afvaleiland, picknickplaatsen en speeltuin. Wij verhuren de ligplaatsen op jaarcontract te water van 1 april tot 1 april. Uitgebreide jachtservice exclusief voor ligplaatshouders.
http://www.waterlandyacht.nl/2. Jachthaven Naarden Popular
Noord-Holland, Gooimeer: centraal gelegen tussen de Randmeren, de Randstad en 't Gooi. Ruim 1.200 ligplaatsen, één van de grootste jachthavens van Nederland. Van scheepswinkel tot jachtservice, en van havencafé tot minisupermarkt.
http://www.jachthavennaarden.nl/3. Jachthaven Tineke Bakker Popular
Amsterdam (aan het Nieuwe Diep): jachthaven met ligplaatsen tot 12 meter (per seizoen, week of enkele dagen) bij familiebedrijf waar Tineke Bakker het werk van grootvader, vader en Martin Bakker op een even deskundige als gemoedelijke manier voortzet. Reparatie en onderhoud, kraan en 'hijsen voor een week op de kant' om zomers zelf aan uw boot te werken. Verkoop van jachtlakken, coatings, antifoulings en gereedschap. Heldere prijslijst. Ook winterstalling.
http://www.bakker-jachthaven.nl/4. Regatta Center Medemblik - Eén ligplaats, vijf jachthavens Popular
Medemblik: moderne jachthaven aan het noordelijke IJsselmeer met ligplaatsen van 10 tot 24 meter. Direct aan open water, voor de stadswallen en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige oude centrum. Regatta Center Medemblik maakt met Amsterdam Marina, Marina Stellendam, Marina Schokkerstrand en City Marina Rotterdam deel uit van De Jachthavengroep. Ligplaatshouders mogen 
gratis en naar keuze liggen in de vijf zusterhavens.
http://www.regattacenter.com/5. Amsterdam Marina - Eén ligplaats, vijf jachthavens Popular
Amsterdam: Aan het IJ op de NDSM-werf ligt de moderne jachthaven Amsterdam Marina met ligplaatsen van 7 tot 30 meter op een paar minuten lopen van de pont naar Amsterdam CS en het bruisende centrum. Amsterdam Marina maakt met Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam, Marina Schokkerstrand en City Marina Rotterdam deel uit van De Jachthavengroep. Ligplaatshouders mogen 
gratis en naar keuze liggen in de vijf zusterhavens.
http://www.amsterdammarina.com/6. Jachthaven Andijk Popular
Tussen Enkhuizen en Medemblik: lieflijke haven in natuurlijke omgeving direct aan het IJsselmeer. Met goed sanitair, watersportwinkel, 'borrelvlonder', speeltuin, horeca-gelegenheden op loopafstand en fantastisch strandje naast de deur. Stabiele WiFi en alle ligplaatsen voorzien van stroom. Winterberging op de wal met 20 tons kraan. En dat binnen een dag varen van de Waddeneilanden!
http://www.jachthavenandijk.nl/7. Ottenhome Popular
Kortenhoef: jachthaven aan de Zuwe biedt plaats aan honderd schepen variërend van 5,00 meter tot 15,00 meter. Passantenplaatsen, sloepverhuur, vakantiebungalow, 5 tons kraan en winterberging. De grootste verhuurhaven voor 16m2's.
http://www.ottenhome.nl/8. MYS - Total Yacht Care Popular
Medemblik: Specialist in hout-, polyester en epoxy reparaties, betimmeringen en teakdekken, spuit- en schilderwerk, schadeherstel, refits, en inbouw, reparatie en onderhoud van motoren en navigatie-apparatuur. Ook winterstalling, volwaardige ligplaatsen, tuigerij, 24-uurs telefonische ondersteuning en dealer van bekende A-merken.
http://www.mys.nl/9. Jachtservice Breukelen De Vechtstreek - Jachthaven en Stalling Popular
Loosdrecht: moderne, gezellige en klantvriendelijke jachthaven met 90 ligplaatsen, waaronder ook overdekte 'boatsavers' van 8.50 m tot 9.50 m. Met afgesloten parkeerterrein voor ligplaatshouders, sanitaire voorzieningen, stroom- en wateraansluitingen. Ook watersportwinkel en alle mogelijke onderhoud en reparaties. Met winterstalling, overdekt of op de kade.
http://www.jachtservicebreukelen.nl/10. Zaanhaven
Zaandam: kleine gezellige jachthaven in directe verbinding met het Noordzeekanaal. Met winterstalling (inclusief haal- en brengservcie) en kraan tot 35 ton. Verder alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden. Ook verkoop sloepen, motoren en professionele ribs
http://www.zaanhaven.nl/
| Meld link niet OK !


11. Jachthaven De Boekanier
Amsterdam (Nieuwe Meer): jachthaven met vaste seizoensplaatsen en passantenplaatsen voor grote en kleine boten. Met alle faciliteiten, een dieselpomp en ruime parkeergelegenheid.
http://www.jachthavendeboekanier.nl/
| Meld link niet OK !


12. Staverno Jachthaven
Amsterdam, Jordaan: wij bieden plaats aan 120 boten van maximaal 10 meter en een maximum doorvaarthoogte van 2.15 meter. Op vijf minuten afstand hebben wij nog een werf met ligplaatsen tot 18 meter en onbeperkte doorvaarthoogte. Verkoop van onderdelen.
http://www.staverno.nl/
| Meld link niet OK !


13. Jachthaven De Zeilhoek
Katwoude (Monnickendam): Vanuit deze moderne jachthaven vaart u via een betonde geul zonder bruggen of sluizen over de Gouwzee het ruime water op. De haven heeft 152 ligplaatsen en tal van voorzieningen. Fraaie historische foto's.
http://www.dezeilhoek.nl/
| Meld link niet OK !


14. Boten- En Trailerstalling
Muiderberg: Op ons terrein direct gelegen aan het strand van Muiderberg hebben wij zowel zomers als in de winter stalling voor open boten, catamarans, (kite-)surfplanken en trailers. (Klik op surf- en bootstalling)
http://www.midgetgolfbaan.nl/
| Meld link niet OK !


15. Jachthaven Naarden
Op de zoom van land en water kabbelt het Gooimeer tegen de oever. Het achterland is bosrijk en mooi. In het centrum van Nederland ligt Jachthaven Naarden. Méér dan een aanlegplaats. Winterberging.
http://www.jachthavennaarden.nl/
| Meld link niet OK !


16. Port Entrepot
Amsterdam: jachthaven (2014) aan de zuidkant van het IJ biedt voordelige liggelden, de modernste voorzieningen qua beveiliging, techniek, gemak en niet te vergeten, de gezelligheid van de Harbour Club.
http://www.portentrepot.nl/
| Meld link niet OK !


17. Jachthaven Marina Den Over
Wieringerwerf: aan de zuidkant van de Afsluitdijk, bij de uitgang van de sluizen, de ideale uitvalsbasis voor Waddenzee en Noordzee. Restaurant, jachtbemiddeling, jachtservice en watersportwinkel. Winterberging.
http://www.marinadenoever.nl/
| Meld link niet OK !


18. Jachthaven Nauerna
Assendelft, Zaanstad: Vaste en passanten ligplaatsen aan een zijkanaal van het Noordzee-kanaal. Alle voorzieningen, jachtservice en restaurant aanwezig. Startpunt om te varen op de Zaan, het Alkmaardermeer, de Noordzee, naar Amsterdam, het IJsselmeer en het Spaarne.
http://www.jachthavennauerna.nl/
| Meld link niet OK !


19. Jachthaven Kortenhoef
Kortenhoef: romantisch in natuurgebied gelegen familiehaven met directe toegang tot de Kortenhoefse Plassen. Botenkraan, overdekte ligplaatsen, verhuur van roeiboot of kano en winterstalling. Verkoop van nieuwe sloepen en aanbod van gebruikte boten.
http://www.jachthavenkortenhoef.nl/
| Meld link niet OK !


20. Recreatiecentrum Mijnden
Loosdrecht, aan de Drecht: twee modern ingerichte jachthavens met een totale capaciteit van 350 ligplaatsen met elektriciteit, verlichting en wateraansluitingen op de steigers alsmede een trailerhelling en 20-tons botenlift. Winterberging.
http://www.mijnden.nl/
| Meld link niet OK !


21. Grashaven
Hoorn: 700 ligplaatsen, geen verenigingshaven. Er worden daarom geen verenigingsactiviteiten georganiseerd en ook is er geen kantine of restaurant. Mede daardoor wellicht heerst er in de grashaven een rustige, gemoedelijke sfeer. Winterstalling.
http://www.grashavenhoorn.nl/
| Meld link niet OK !


22. Jachthaven Medemblik
Pittoreske jachthaven aan het IJsselmeer, gelegen aan de Westerhaven te Medemblik Deze jachthaven met zijn 150 ligplaatsen heeft een unieke ligging in het centrum van de oude stad omringd door historische panden en gevels.
http://www.st-jachthavenmedemblik.nl/
| Meld link niet OK !


23. Stadshavens Medemblik
Medemblik: exploitant ontstaan uit samenvoeging van verzelfstandigde gemeentelijke havendienst en Pekelharinghaven beheert naast de Pekelharinghaven, de Oosterhaven, de zuidzijde van de Westerhaven en de noordzijde van het Overlekerkanaal. Ook verantwoordelijk voor bediening van de Kwikkelse brug en de Westerhavensluis.
http://www.stadshavensmedemblik.nl/
| Meld link niet OK !


24. KlusHaven Amsterdam
Amsterdam: beoogde ontmoetingsplek voor iedereen die van boten en varen of gewoon een gezellig terras aan het water houdt. Stalling, onderhoud, en berging. In ontwikkeling vanaf 2009.
http://www.klushaven.nl/
| Meld link niet OK !


25. Aalsmeer Maritiem
Aalsmeer: kleinschalige jachthaven met rekreatielandjes. Met voor de winter een ruime overdekte en goed geventileerde winterstalling.
http://www.aalsmeermaritiem.nl/
| Meld link niet OK !


volgende pagina >>

pagina's: [1] 2 3Maandelijks gratis magazine? | Contact | Adverteren | Privacy