ZEILEN, BOATING,BOOT,BOTEN MOTORBOTEN, ZEILBOTEN,ZEILJACHTEN, JACHTBEMIDDELING, RUBBERBOOT, WATERSPORT, JACHTHAVENS, zeilreis
Alle Nederlandstalige sites over watersport, boten, sloepen, zeilen en varen met motorboten
 Nauticlink | getijdenklokken en getijdenhorloges | eb en vloed | contact  


doorlopende verjaardagkalenders met nautische thema's of eigen foto's herinneren aan data 'om niet te vergeten'....Deze unieke A4-muurkalender (207 x 294 mm) is uitgevoerd op dik 250 grams wit papier met spiraalbinding en oogje. De kalender biedt u de ruimte om bij elke dag een persoonlijke aantekening te schrijven. Op elke pagina staat een enkele maand.

Zo'n nautische A4-verjaardagkalender (voorbeeld) in een minimum oplage van 25 stuks is bijzonder geschikt voor een haven, vereniging of bedrijf, die iets aan haar klanten, leden of medewerkers wil geven. Of gewoon voor 'de hele familie'... Deze verjaardagskalender kan volledig worden gepersonaliseerd.

Want het bijzondere aan de kant-en-klare kalender is dat u de per maand voorgestelde themafoto's ook per foto kunt vervangen door andere themafoto's of door uw eigen foto's die u gemakkelijk zelf kunt uploaden. Toepasselijke foto's van de haven, het zeildagje met collega's, het dagje varen met familie, de natuur, het water, schepen uit de beroepsvaart of de visserij of watvoor maritieme foto's dan ook.

Huidige kant-en-klare thema's:
 • Watersport Algemeen
 • Waddenzee
 • Watersport van ooit...
 • Watersport Algemeen II

  Dankzij Nauticlink en internet kunt u deze 'verjaardagskalenders naar wens' voortaan vanaf 25 stuks met uw eigen illustraties laten drukken. De kalender is heel éénvoudig samen te stellen en uw bestelling wordt binnen 14 dagen na betaling thuis bezorgd.

  Prijs - inclusief BTW én verzending naar één adres in Nederland!
  25 stuks (minimale afname)14,50 € p/st 362,50 €
  26-50 dezelfde kalenders14,50 € p/staantal *  14,50 €
  Meer dan 50 kalendersinformeer

 • Betalen per bank, giro, iDEAL, credit card of Paypal
  U kunt gemakkelijk betalen met een gewone giro- of bankovermaking, met een credit card (veilig via Paypal), of direct via uw PayPal-rekening. Volgt u stap voor stap de pagina's. Klik om te beginnen voor het kiezen van uw plaats op de pijl hiernaast.
  Nauticlink© adres | email