Jachthaven Ommen kan havengebouwtje eindelijk uitbreiden met meer faciliteiten

Ommen – De langverwachte uitbreiding van het havengebouwtje in Ommen zit er eindelijk aan te komen. De vergunningaanvraag voor uitbreiding van het watersportgebouw aan de Varsenerdijk is deze week ter inzage komen te liggen.

Bertus Prins van Watersportvereniging de Vechtstreek in Ommen legt de plannen voor uitbreiding van de faciliteiten in de jachthaven van Ommen in het kort uit. ,,Er wordt een extra unit bij de bestaande geplaatst en die gaan we samen onder één kap brengen. Bovendien wordt het gebouwtje van buiten met hout betimmerd zodat het er netjes uitziet.”

Belachelijke zaak
Prins is blij, maar er blijft zeker wat te wensen over. ,,De gemeente wil de vergunning voor maximaal tien jaar verstrekken. Dat vinden wij een belachelijke zaak. Wij investeren hier zo dertig- tot veertigduizend euro mee. Dat is dan over tien jaar weggegooid geld.” (deStentor)

Deel met Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *