Vissers vinden lichaam vermiste zeiler (18) van de Capella voor de kust van Vlissingen

Vlissingen – Vissers hebben donderdagavond voor de kust van Vlissingen het stoffelijk overschot aangetroffen van de 18-jarige zeiler uit Terneuzen die sinds twee weken werd vermist. Dat meldt de politie vrijdag.

Op zaterdag 1 juli kapseisde zeilboot Capella voor de Belgische kust bij Oostende met daarin zes opvarenden. Twee van hen, Nederlandse mannen van respectievelijk 70 en 79 jaar oud, kwamen om het leven en drie personen – in de leeftijd van 17, 37 en 53 jaar – werden gered. De 18-jarige jongen werd vermist. Een zoektocht met boten, een helikopter en een vliegtuig, leidde tot niets en werd bij het invallen van duisternis gestaakt omdat er geen hoop meer was dat de jongen levend zou worden gevonden. (NRC, KNRM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *