Informatie voor de watersporter

VertrekkersInfo.nl en Olav Cox organiseren op vrijdag 21 mei bijeenkomst voor vertrekkers om informatie uit te wisselen

PERSBERICHT
Nijmegen – VertrekkersInfo.nl organiseert samen met Olav Cox (“Ritme van de Oceaan“) op vrijdag 20 mei van 19.00-23.00 uur een informatief seminar met de titel ‘Uitrusting, Boot en Budget’. De insteek van de avond in Oosthuizen (bij Hoorn) is ‘Hoe kun je zo snel mogelijk goed vertrekken’ ofwel hoe kun je je goed voorbereiden zonder vast te lopen in diezelfde voorbereidingen en alles wat je hebt (of nog wil hebben).
Voor deze dag geldt een maximum van 25 deelnemers zodat er voldoende tijd is om op individuele vragen in te gaan.
Olav Cox: “In augustus 2002 komt de bemanning van de Ritme na een zeilreis rond de wereld terug in Nederland. Een project afgerond, wat wordt de volgende uitdaging? We hoeven er niet lang over na te denken en starten het bedrijf Ritme van de Oceaan, met de ambitie om ons op basis van passie, kennis en ervaring een vaste plaats binnen de watersportwereld te verwerven…”
Wat komt er aan bod?
Een ongedwongen, spontane avond waarin veel aandacht is voor vragen die de deelnemers hebben. Denk hierbij niet alleen aan de ‘standaard’ budget informatie, maar bijvoorbeeld ook verzekeren (voor solozeilers), routeplanning, uitrusting, welke papieren handig of onmisbaar zijn, enzovoorts. Bij het reserveren kun je opgeven welke onderwerpen en vragen je graag besproken zou zien.
Meer informatie op Vertrekkersinfo en www.ritmevandeoceaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht