Informatie voor de watersporter

10de editie watersportbeurs beurs gebruikte boten in Hoorn van 20 tot en met 22 juli 2018

PERSBERICHT
Hoorn – De Gebruikte Botenbeurs Hoorn, vindt dit jaar op 20, 21 en 22 juli 2018, voor de 10de keer plaats in de monumentale havens van de oude Zuiderzee-stad Hoorn.
10de editie
De 10de editie staat voor een prachtig weekend, waar waterliefhebbers volop kunnen genieten. Tijdens de 10de editie worden de krachten gebundeld, Botentekoop.nl is een partnerschip aan gegaan met het succesvolle evenement, verder wordt er samengewerkt met het marketingplatform Holland Boven Amsterdam en Hoorn Marketing, doormiddel van zijn merknaam “Ik Hou van Hoorn”.
Waterweek Hoorn 2018
De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is een onderdeel van de Waterweek Hoorn 2018 die over drie dagen rond de 35000 bezoekers trekt. De Waterweek Hoorn kent tal van verschillende evenementen, met o.a. Drakenbootraces, Openwaterzwemmen, een Wijnfestival, een Watercongres, een Shantyfestival, een Expo en een Nautische markt.
De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is voor bezoekers gratis toegankelijk. De haven van Hoorn zal in 2018 naar verwachting weer volledig gevuld worden met boten in alle soorten en maten. Dat varieert van trailerbare zeilboten en sloepen tot 20 meter lange luxe jachten in het hogere prijssegment. Tussen deze uitersten is er een gevarieerd aanbod voor elke portemonnee met ongeveer evenveel motor- als zeilboten. De boten liggen op Mediterrane wijze voor anker met de achterstevens naar de kade, wat een sfeervolle aanblik biedt. Op de wal staan kramen en tenten met nautische producten en diensten.
Inschrijven
Niet alleen bedrijven kunnen zich inschrijven, ook particulieren die de verkoop zelf ter hand nemen zijn van harte welkom. Elk jaar vinden boten een nieuwe eigenaar tijdens of vlak na de beurs. Veel bedrijven komen elk jaar terug, wat bewijst dat er goede zaken worden gedaan. De deelnemers waarderen de lage kosten terwijl de bezoekersaantallen hoog zijn. De Gebruikte Botenbeurs Hoorn onderscheidt zich onder andere door de gemoedelijkheid en de ongedwongen sfeer die goed past bij de watersport.
Openingstijden Gebruikte Botenbeurs Hoorn 2018:
Vrijdag 20 juli 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag 21 juli 10.00 – 18.00 uur
Zondag 22 juli 12.00 – 18.00 uur
Meer informatie www.gebruiktebotenbeurshoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht