Informatie voor de watersporter

1 April grappen in de watersportwereld

De start van het watersportseizoen is traditiegetrouw een moment voor ludieke grappen in de sector. Dit jaar was geen uitzondering, met verschillende bedrijven en organisaties die hun creativiteit de vrije loop lieten.

AluShip presenteerde met een persbericht de “AluEternal” oftewel een continue herlaadbare energiebron. Maandag 1 april zou meer informatie worden gegeven. Dit bericht werd echter wel door diverse media gepubliceerd, waaronder Nauticlink. Vanuit AluShip ontvingen we het bericht dat deze grap zijn doel heeft bereikt. Vele vragen omtrent de “AluEternal” zijn bij AluShip binnengekomen, wat deze grap dus tot een succes heeft gemaakt.

AluShip “AluEternal”

Dubarry introduceerde “Mermaid” zwemkleding voor dames, gemaakt van volnerfleer. Voor heren is er de “Manberry” leren zwemshort. De tekst bij de afbeelding luidde: “Perfect voor een stijlvolle zomervakantie.”

Dubarry “Mermaid & Manberry”
De elektronische verzegeling van de toiletafsluiter

HISWA-Recron, de belangenbehartiger van de watersportbranche, bracht op 1 april het nieuws over een “poepvergunning” voor watersporters. De grappenmakers bedachten een elektronische verzegeling van de toiletafsluiter, die maximaal 9 keer per maand geopend mocht worden.

Naast deze grappen waren er nog diverse andere leuke acties te vinden in de watersportwereld. Zo konden watersporters bij sommige jachthavens op 1 april gratis koffie en gebak krijgen. En er werden op verschillende plaatsen watersportactiviteiten georganiseerd voor kinderen.

Conclusie: De watersportwereld heeft laten zien dat ze humor heeft. De 1 april grappen waren een leuke manier om het begin van het seizoen te vieren.

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht