Informatie voor de watersporter

13e Contest Cup met sportieve wedstrijden en gezellige toertocht voor Contest-eigenaren van 3 – 5 juni 2016

PERSBERICHT

foto's: Contest Yachts
foto’s: Contest Yachts
Medemblik – Dit jaar organiseert Contest Yachts de dertiende editie van de Contest Cup in het weekend van vrijdag 3 tm zondag 5 juni. Contest eigenaren kunnen tijdens deze editie wederom meedoen aan een groots Contest evenement inclusief een feestelijk programma.
Contest Cup
“Net als voorgaande jaren bestaat de Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het voor jonge gezinnen ook leuk is om mee te varen. Iedereen met een oude, nieuwe, kleine of grote Contest kan meedoen aan dit sportieve evenement waarbij Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij hopen wederom tenminste 30 schepen te verwelkomen in onze thuishaven Medemblik”, aldus directeur Arjen Conijn. “In samenwerking met de lokale horeca hopen wij wederom op een groots feest”.
Contest Meeting Mallorca
Naast de jaarlijkse Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met de Spaanse agent Fine Yachts de Contest Meeting Mallorca. De Meeting, die wordt gehouden in Mallorca, heeft hetzelfde karakter als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren in een Mediterrane sfeer. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website.
Data
De Contest Cup 2016 vindt plaats van vrijdag 3 juni tot en met zondag 5 juni 2016 in Medemblik.
De agenda voor Mallorca:
Contest Meeting Mallorca, Palma (Mallorca): 9, 10 en 11 juni 2016
Aanmelden voor deelname kan via Saskia Kersten van Contest Yachts, ske@contestyachts.com, tel +31 (0)227 543 644. Of online via dit formulier
Meer informatie www.contestyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht