Informatie voor de watersporter

2016 HISWA Bomarine-actie geeft tien procent kans op een gratis zeilpak of veiligheidsmiddel Odeo Flare LED SOS signaal

PERSBERICHT

 Wie tijdens de HISWA een Odeo Flare LED veiligheidsmiddel aanschaft, heeft een kans van 1:10 dat hij z'n aanschafprijs terugkrijgt!
Wie tijdens de HISWA een Odeo Flare LED SOS Signaal veiligheidsmiddel aanschaft, heeft een kans van 1:10 dat hij z’n aanschafprijs terugkrijgt!
Leiden – Op de aankomende HISWA viert Bomarine haar 10e verjaardag met een spetterende actie, die kans geeft op een ‘gratis aanschaf’: op elke tien verkochte zeilpakken of Odeo Flares LED SOS Signaal krijgt één koper zijn aankoopbedrag namelijk volledig teruggestort!
Bomarine richt zich op innovatieve watersportprodukten, scheepselektronica, de Autoprop schroef en specialistische zeilen zoals de Parasailor-spinnaker met ‘luchtklep’ en de ‘Storm-Bag’ voor zeilen in storm zonder schade.
De Odeo Flare is het nieuwste alternatief voor traditioneel handvuurwerk, vergelijkbaar qua formaat, maar werkt met Superbright LEDS op batterijen in plaats van met explosieven. De grootste innovatie van de Odeo Flare is dat deze vanaf alle richtingen zichtbaar is en het SOLAS erkende SOS morse signaal toont. De Odeo Flare werkt 6 uur lang op 1 set batterijen en is door het ontbreken van explosieven geheel veilig aan boord.
Tijdens de HISWA van 16 t/m 20 maart kunnen geïnteresseerden de bekende Odeo Flare LED, en de hoogwaardige zeilkleding op de Bomarine-stand (07.214) uiteraard zelf bekijken, passen en gedemonstreerd krijgen voordat ze tot de aankoop ‘met kans op gratis’ overgaan.
Meer informatie www.bomarine.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht