Informatie voor de watersporter

2018 evenement 'Skûtsjesilen Loosdrecht' mogelijk gemaakt door de Klassieke Rederij

PERSBERICHT
Loosdrecht – Woensdag 6 juni 2018 veranderen de mooiste wateren uit Wijdemeren in een stukje Friesland. Loosdrecht neemt een puur Friese traditie met hartenlust over waar iedere watersportliefhebber verliefd op zal worden! Skûtsjesilen Loosdrecht is het tweede door de De Klassieke Rederij in Gaastmeer geïnitieerde skûtsjesilen-evenement buiten Friesland. Deze specialist in het organiseren van nautische evenementen is ook de organisator van het jaarlijkse skûtsjesilen op de Kralingse Plas in Rotterdam.
Skûtsjesilen Loosdrecht
Een nautisch evenement voor zeilliefhebbers, tradities, netwerkers en wedstrijdzeilers. Voor particulieren, families en bedrijven die samen de strijd aangaan voor de meest prestigieuze prijs van de Loosdrechtse Plassen: de Skûtsjesilen Loosdrecht Cup 2018. Voor het eerst zal het Skûtsjesilen Loosdrecht plaatsvinden bij Finley Het Witte Huis in Loosdrecht. Dit wordt hét grootste Loosdrechtse zeil- en netwerkevenement met Friese platbodems, waar teambuilding, ontspanning en wedstrijdspanning samen komen. Een bruisend event wat gaat uitgroeien tot een meerdaagse en jaarlijkse traditie die u niet mag missen!
Het Skûtsjesilen Loosdrecht zal bestaan uit diverse netwerkactiviteiten, waaronder de Loosdrechtse borrel met livemuziek. U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan dit unieke evenement én meevaren op een skûtje. Het evenement is gekoppeld aan een geweldig goed doel dat wij op zeer kort termijn aan u bekend mogen maken. Het wordt een editie met een Gooische tintje, niet alleen lokaal maar ook regionaal.
De wedstrijden De Loosdrechtse Plassen zijn hét decor voor vele sportieve en sociale ontmoetingen, want wie wint “de slag om Loosdrecht” en gaat met de grote Cup naar huis toe? De Skûtsjes waar u op mee kunt varen, varen twee wedstrijden per dag (omstreeks 14:00 uur en 18:00 uur) van ongeveer 1,5 uur.
Inschrijven en Sponsoren Mee varen op een skûtsje en sponsor worden? Wees getuige van het ontstaan van een nieuwe Loosdrechtse traditie. Een magisch watersportevenement dat oude en nieuwe tijden herenigd dankzij deze tijdloze watersport.
De Klassieke Rederij
Naast één of meerdaagse evenementen skûtsjesilen organiseert de Klassieke Rederij dagtochten en bedrijfsdagen zeilen en biedt – zowel op het water als op de wal – een brede ondersteuning op maat van alle mogelijke nautische bedrijfsevents. Dat kan variëren van de levering en coördinatie van schepen en logistiek, tot en met faciliteiten en catering in uw eigen beheer.
Om aan Skûtsjesilen Loosdrecht deel te nemen als vrijwilliger, deelnemer of sponsor kunt u contact opnemen met de Stichting Noord-Oost-Zuid-West, Steven Voorn – bestuurslid PR & Promotie, tel. +31-6-53322433 of mail naar mail@skutsjesilenloosdrecht.nl.
Meer informatie www.skutsjesilenloosdrecht.nl en www.deklassiekerederij.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht