Informatie voor de watersporter

3855 Gerichte bezoekers op Outlet-weekend van WTC Expo in Leeuwarden

PERSBERICHT
Leeuwarden – De nieuwe beurs voor 2e hands campers, caravans en gebruikte boten die van vrijdag 18 tm zondag 20 oktober plaatsvond in het WTC Expo Leeuwarden heeft een gericht publiek getrokken waarbij meerdere deelnemers verkopen hebben gegenereerd.
Waar de directe verkopen in de botenhal achter bleven bij die van vorig jaar, werden in de kampeerhal meerdere campers en caravans verkocht. Vooral de interesse in campers was erg groot te noemen. Meerdere deelnemers van Outlet-weekend hebben voor deze week nog een proefrit gepland staan waar nog meer verkopen van verwacht worden.
Outlet-weekend vond plaats in twee beurshallen en het aanbod bestond uit een gevarieerd aanbod van ruim 80 2e hands campers en caravans met daaromheen kampeeraccessoires. In de botenhal waren uiteenlopende type boten te zien. In totaal werden 80 gebruikte boten gepresenteerd en waren er marktkramen met watersporttoebehoren.
Op de beurs presenteerden zich zowel bedrijven als particulieren. Outlet-weekend werd bezocht door 3.855 bezoekers, hetgeen achterbleef bij het aantal waar door de organisatie op was gerekend.
Desondanks kijkt de organisatie tevreden terug op afgelopen weekend. Op de combinatie van boten, caravans en campers in één beurs weekend is door zowel deelnemers als bezoekers zeer positief gereageerd en beide onderdelen bleken elkaar goed aan te vullen.
Meer informatie www.outlet-weekend.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht