Informatie voor de watersporter

40-Jarige Sunsail geeft tot 4 februari 2014 tot 40 procent korting op Zelfstandige Zeilvakanties en Flottieljes

PERSBERICHT
sunsail40Rotterdam – In 1974, toen 1 liter brandstof nog 1 gulden was en het Watergate schandaal Nixon zijn presidentschap kostte, startte een kleine zeilschool met haar eerste flottieljevakantie. Inmiddels is het 40 jaar later en nog steeds biedt Sunsail flottieljes aan, uitgebreid met een hele reeks aan andere manieren om te varen op 27 bestemmingen op exotische locaties over de hele wereld.
Flottielje vakanties hebben altijd een groot aandeel gehad in het aanbod van Sunsail. De 40 jaar ervaring heeft Sunsail de tijd gegeven het product tot in de puntjes te verbeteren. Nu biedt Sunsail de beste internationale flottieljes die er zijn. Met 23 weldoordachte routes over de hele wereld, komt de klant bij de beste restaurantjes van het gebied, liggen ze voor anker in de mooiste baaien en varen ze de mooiste routes in de beste zeilgebieden.
ERVAAR DE WERELD. ANDERS. VOOR MINDER.
Sunsail vakanties draaien allemaal om het ervaren van de wereld vanuit een ander perspectief, het ontdekken van plaatsen die alleen bereikbaar zijn via het water. Om te vieren dat Sunsail al 40 jaar bijzondere ervaringen creëert, geeft Sunsail gedurende 40 dagen kortingen tot 40% op Zelfstandige Zeilvakanties en Flottieljes en €40 korting pp op Club Vakanties. De 40 dagen zijn op 27 december in gegaan en lopen nog tot 4 februari 2014.
Meer informatie www.sunsail.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht