123 stickers

41-jarige zeilster op SCA-boot Carolijn Brouwer: “Als moeder voel ik mij een completer mens en betere atleet’

Alicante – Wat zeilen voor haar betekent? ‘Nooit een saai moment’, weet drievoudig olympiër Carolijn Brouwer maar al te goed. ‘Zeilen is zo’n complexe sport, geen dag is hetzelfde. Een perfecte race bestaat niet. Er is altijd wel iets dat nog beter kan.’ De Nederlandse start dit weekend in de Volvo Ocean Race op de Zweedse SCA boot met alleen vrouwen.

‘Sinds ik moeder ben, voel ik mij een completer mens en een betere atleet. Ik heb nu verantwoordelijkheden die ik voorheen niet had. Dankzij Darren, mijn moeder en onze onvolprezen nanny Anita vertrek ik met een gerust hart. Als ik het water opga, weet ik dat ik hem in goede handen achterlaat.’ (De Volkskrant)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X