Informatie voor de watersporter

470-zeilende broers Sven en Kalle Coster als merkenteam in LAT-relatie verder met Watersportverbond

Nieuwegein – Het Watersportverbond en de zeilende broers Sven en Kalle Coster slaan een nieuwe weg in. Beide partijen zijn van mening dat betere prestaties mogelijk zijn als Team Coster verder gaat als zelfstandig opererend ‘merkenteam’ in de Olympische 470 klasse. Tot recent werkten de zeilende broers samen met Delta Lloyd kernploegcoach Sven Karsenbarg die ook 470-zeilers en kernploegleden Steven LeFevre en Steven Krol onder zijn hoede heeft.

Nieuwe samenwerking Costers en Watersportverbondzondag 3 april 2011
Het Watersportverbond en de zeilende broers Sven en Kalle Coster slaan een nieuwe weg in. Beide partijen zijn van mening dat betere prestaties mogelijk zijn als Team Coster verder gaat als zelfstandig opererend ‘merkenteam’ in de Olympische 470 klasse. Tot recent werkten de zeilende broers samen met Delta Lloyd kernploegcoach Sven Karsenbarg die ook 470-zeilers en kernploegleden Steven LeFevre en Steven Krol onder zijn hoede heeft.

In het kort komt het erop neer dat de Costers vanaf 1 april 2011 tot en met september 2012 zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van hun programma en de financiering ervan en dat vader Dick Coster de begeleiding weer overneemt. Karsenbarg blijft kernploeg coach van LeFevre en Krol. Het Watersportverbond blijft Team Coster ondersteunen met een financiële bijdrage en de kennis van beschikbare specialisten. Tevens stelt het Watersportverbond kosteloos de boten en huidige zeilgarderobe beschikbaar. (Watersportverbond)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht