Informatie voor de watersporter

4Nautic introduceert op Boot Holland en HISWA professioneel gereedschap voor watersportbedrijven en watersporters

PERSBERICHT
Nijkerk – De Nautic Line van SP Tools is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen SP Tools, Botenman Watersport en 4NAUTIC. Zowel Botenman Watersport als 4NAUTIC constateerden een gebrek aan goed gereedschap in de watersportwinkel. En dit terwijl de watersporter geregeld behoefte heeft aan goed gereedschap. Samen met SP Tools is de Nautic line ontwikkeld.
Wij hoorden geregeld dat klanten uit de jachthaven even een stuk gereedschap komen ‘lenen’. Dit met alle risico van dien (zien we dat ooit terug, wanneer en in welke staat?). Los van deze ‘schade’ is het een misgelopen kans op omzet! En daarom hebben wij de SP Tools | Nautic line ontwikkeld!
Al meer dan 40 jaar is SP Tools een voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van gereedschappen. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie zorgen voor kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, mede tot stand gekomen door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman. SP Tools biedt u een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie op handgereedschap en voor een betaalbare prijs. SP Tools heeft in Nederland haar Europese magazijn.
Voor gebruik in de eigen werkplaats (voor onderhoudsbedrijven, werven, jachtwerven en
boothandelaren) hebben wij de mogelijkheid om de gereedschapskarren te voorzien van het eigen bedrijfslogo of een foto naar wens! Hoe mooi is dat?! Tot slot hebben wij een aantal extra producten in het assortiment die speciaal zijn gericht op het werk in een werkplaats en/of voor op locatie.
SP Tools |Nautic Line is zeer geschikt voor de watersport vanwege de hoge kwaliteit en de verchroomde afwerking. Mede hierdoor is het zeer slijtvast en roestvrij. Daarnaast is de SP Tools | Nautic line met zorg samengesteld en bevat het een uitgebalanceerd assortiment gereedschap, afgestemd op de veeleisende watersporter, ondersteund met naar wens een draaicarrousel en/of wandrek voor directe verkoop!
Lancering SP Tools | Nautic line
Speciaal voor opstellingen in watersportwinkels en/of watersportbedrijven is, ter ondersteuning van de directe verkoop, een tweetal winkeldisplays ontwikkeld:
• SP Tools | Nautic line – draaicarrousel
• SP Tools | Nautic line – wandrek
Hoogwaardig professioneel gereedschap voor elke watersporter, jachtwerf en watersportbedrijven. Voor de aftrap van het watersportseizoen zullen wij aanwezig zijn op Boot Holland. Stand nummer 4042 in de Frankenhal. Uiteraard zijn wij ook aanwezig op het grootste watersportevenement van Nederland, de HISWA. Bezoek ons daar op stand nummer 01.344. Tijdens Boot Holland en de HISWA bieden wij voor zowel de particulier als het bedrijfsleven de SP Tools | Nautic line aan met een hele mooie introductiekorting!
Meer informatie www.4nautic.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht