Informatie voor de watersporter
5 Klassieke sleepboten in online veiling

5 Klassieke sleepboten in online veiling

Slepers – Stoere schepen op internationale Bootveiling

Bootveiling.com heeft de opdracht gekregen om 5 verschillende sleepboten afkomstig uit particulier bezit door middel van een online veiling te verkopen. Iedereen die mee wilt doen op een van de vele sleepbootdagen om te pronken met een mooie sleper heeft nu de kans. Als je op de veiling de hoogste bieder bent, kun je direct doorvaren naar de Nijkerkse sleepbootdagen in September.


De slepers worden geveild omdat de eigenaren graag hun sleper en passie voor sleepboten willen overdragen op een nieuwe generatie sleepboot kapiteins, zodat de slepers actief tijdens de sleepbootdagen worden bevaren en tentoongesteld.

In Augustus worden naast de slepers, werkboten en de budgetboten ook uiteenlopende boten geveild, waaronder de Damen Stan Patrol crew Tender, Damen Polycat 660, Vissersboot, houten en polyester sloepen, motorkruiser, Ribs en zeilboten.

Bootveiling ziet nog steeds een verhoogde belangstelling voor de watersport en de aankoop van een eigen schip. Door te kopen op de veiling koop je snel en voor een marktconforme prijs een leuke boot.


Een bijzonder boot tijdens deze veiling is een Marine Tender van 7 meter welke dienst heeft gedaan bij de Koninklijke Marine als Tender “Michiel de Ruyter” van de Hare Majesteit. Een uniek schip welke wordt geleverd met documenten van de bouw.


Veilingmeester Bolweg verwacht dat zowel de sleepboten als de overige boten goede belangstelling zullen krijgen. Omdat de boten heel specifiek zijn adviseren we om naar de kijkdag te komen. Dat is altijd leuk en je kopers krijgen een goed zicht op de boot en de staat van onderhoud.
 
Zaterdag 27 augustus zijn er van 10 tot 12 uur kijkdagen door heel Nederland en België.
Aanmelden is noodzakelijk op de website van bootveiling.com.

Voor alle details kun je kijken op de website van bootveiling.com. De veiling is ‘as is where
is’, dus de boten worden geveild in de staat waarin hij zich bevindt. De koper zal zelf moeten
zorgen voor het ophalen na gunning.

Voor meer informatie: bootveiling.com

Foto: Bootveiling.com

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht