70-ste Schippersdag voor bedrijven in Wijdemeren op 17 september bij Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter in Loosdrecht

PERSBERICHT
Loosdrecht – Op dinsdag 17 september a.s. zal er weer gezeild gaan worden vanaf de Gooise Watersportvereniging De Vrijbuiter.
Schippersdag is hét zeilevenement voor bedrijven welke in Wijdemeren gevestigd zijn en affiniteit met de watersport hebben. Dit is dé gelegenheid om als bedrijfseigenaar en/of personeel met elkaar in ontspannen, sportieve sfeer lekker een dagje uit te waaien.
Met medewerking van verschillende verhuurbedrijven op Loosdrecht, zijn er ca. 45 zeilboten beschikbaar. Hierdoor is de inschrijving beperkt. U zeilt een ochtend- en een middagwedstrijd die wordt onderbroken voor een heerlijke lunch in het clubhuis. De dag wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking onder genot van een hapje en een drankje.
Wij zijn onze spontane sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan dit historisch evenement. Echter, zoals bij vele evenementen kunnen wij niet zonder deze ondersteuning en is het ieder jaar passen en meten met de uitgaven. Draagt u dit evenement als ev. sponsor ook een warm hart toe, neem dan contact op met het Comite Schippersdag via onderstaand e-mailadres of bel naar 06-12433153.
U kunt aanmelden via schippersdag@gmail.com en krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.
Meer informatie www.gwvdevrijbuiter.nl