123 stickers

Aangepaste Victoire 933 vaart als Breehorn 31 nu nóg beter en te zien tijdens Open Dag op 5 oktober

PERSBERICHT
breehorn31Woudsend – Begin dit jaar werden de mallen van de Victoire 933 aangekocht door Breehorn. Na een paar fikse ingrepen aan de romp, zoals het verwijderen van de scheg en veranderen van de romp-dek verbinding, is de eerste Breehorn 31 een feit.
Op de werf in Woudsend is afgelopen winter, naast de bouw van de bestaande producten, hard gewerkt aan de Breehorn 31. Er is gekozen om de boot van binnen een klein beetje te moderniseren, een soort facelift. Zo is er een rustig, kwartiers, teak in het interieur verwerkt en zijn er minder lijsten en latjes gebruikt. De bestaande layout met de dubbele achterkooi en toilet aan de stuurboord achterzijde is wel gehandhaafd. De romp en het dek zijn nu in sandwich vervaardigd met polyester van hoge kwaliteit en het nieuwe balansroer is gelagerd in rollagers.
De boot heeft inmiddels haar maidentrip gemaakt en zeilt fantastisch, met stuureigenschappen die bijna aanvoelen als op een open bootje. De boot is te bezichtigen op de werf, 5 oktober a.s. is er een open dag op de werf.
Meer informatie www.breehorn.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X