windverwachting

Aankondiging Watersport Carrièredag

Aankondiging Watersport Carrièredag

Voor het eerst in Nederland: de Watersport Carrièredag, de kans om je te verdiepen in een carrière rondom het werken met boten. Werken in de watersport is allang geen seizoensbaan meer. In nagenoeg alle watersportbedrijven wordt het hele jaar voluit gewerkt. Denk aan het bouwen van schepen, het uitvoeren van reparaties en onderhoud, als administratief medewerker en zeker ook in commerciële banen: het gaat allemaal het hele jaar door. Je kunt hier dus een prachtige carrière in opbouwen. En het is algemeen bekend: als je er éénmaal werkt, wil je nooit meer weg. Want wat is er mooier dan om mee te werken aan de hobby van miljoenen Nederlanders? Zorgen dat zij van hun boot, vakantie en ontspanning kunnen genieten.

Tijdens de Watersport Carrièredag vind je alle informatie over opleidingen én vacatures. Bij de stand van HISWA-RECRON kun je gaan zitten op de vacaturebank en kijken naar alle openstaande vacatures. Bij diverse opleiders vind je alles wat je moet weten over hun deeltijd en voltijd opleidingen. In alle stands op de beurs hangen ballonnen die aangeven naar welke vacatures elk bedrijf op zoek is: rood = techniek, groen = commercieel, blauw = administratief etc.
Op het Podium aan het Water vind je de hele dag gesprekken, voorlichting en presentaties over het vinden van een baan in de watersport. Demonstraties over boten bouwen, onderhouden van schepen en andere technische uitvoering vind je op diverse plekken op de beurs.

Initiatiefnemers Hiswa te Water, Vaarplezier.nl en HISWA-RECRON willen het op deze manier makkelijk maken voor iedereen: alle watersportbedrijven bij elkaar, dus alle vacatures en opleidingen in één dag te vinden.

Kortom, alles wat je wilt weten over werken in de watersport vind je tijdens de Watersport Carrièredag op donderdag 1 september tijdens de Hiswa te Water in Lelystad.

Voor meer informatie: watersportcarrieredag.nl

Foto: Watersport Carrièredag

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X