123 stickers

Aanstaande zondag 20 oktober 2013 de 7e editie van de Hans Horrevoets Memorial Race in Drimmelen

PERSBERICHT
hhmemorialDrimmelen – Aankomende zondag 20 oktober wordt de 7e editie van de Hans Horrevoets Memorial Race georganiseerd op de Amer bij Drimmelen.
De zeilrace is een eerbetoon aan de overleden zeezeiler uit Terheijden. Hans Horrevoets sloeg in 2006 overboord tijdens de Volvo Ocean Race, de grootste zeilwedstrijd rondom de wereld. In 2006 behoorde hij tot de bemanning van de ABN AMRO II. Tijdens de zevende etappe van de Volvo Ocean Race van New York City naar Portsmouth sloeg hij bij een krachtige wind overboord. Het ongeluk gebeurde op volle zee, ongeveer 1300 zeemijlen uit de kust van het Engelse Land’s End.
Watersportvereniging Drimmelen, waar Hans opgroeide, riep de Hans Horrevoets Memorial Race in het leven, waaraan iedere (plezier)zeiler kan meedoen. Wat bijzonder is van deze wedstrijd is dat het een vrije baan wedstrijd is. Er zijn 3 klassen waarbij elke klasse zijn eigen baan vaart.
Een aantal boeien moeten gerond worden, maar in welke volgorde maakt niet uit.
De HHMR wordt binnen de zeilwereld gezien als een spectaculaire en spannende uitdaging. Iedere klasse krijgt gelijke kans om als winnaar te eindigen. Door het enthousiasme van het live commentaar wordt het publiek tijdens de race meegevoerd in de spanning van de race. Getuige de honderden toeschouwers zal het zondag weer een leuke en spannende dag worden.
Meer informatie www.wsv-drimmelen.nl en Hans Horrevoets Memorial Race

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X