windverwachting

AanUit.net geeft schipper en passantenhaven nieuwe mogelijkheden voor het betalen van liggeld, water en elektra

PERSBERICHT

Aanuit.Net in Leidschendam
Aanuit.Net in Leidschendam
Zaandam – Rond een jachthaven is altijd wat te zien. Een leuke omgeving om even neer te strijken voor zowel de jachtbezitter als de stadsbezoeker. Gemeenten gaan er daarom steeds vaker toe over om, ter promotie van oude dorps- of stadkernen, ligplaatsvoorzieningen voor watersporters te realiseren.
De exploitatie van kleinschalige voorzieningen is eenvoudiger geworden met de komst van AanUit.net, het “belparkeren voor jachthavens”, dat vorig jaar door Seijsener Rekreatietechniek en Eneco-dochter Utiliq is geïntroduceerd. Hiermee regelt de passant via telefoon, app of web zijn verblijf en activeert stroom, water en andere voorzieningen.
Het lidmaatschap van AanUit.net is gratis; watersporters betalen maandelijks alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten. Als zelfservice systeem met lage beheerkosten is het voor gemeenten én watersporters ideaal.
Inmiddels zijn in Nederland passantenhavens in Breda, Dongeradeel en Leidschendam voorzien van AanUit.net. Ook in het Limburgse Weert, in Giethoorn, Daarlerveen en Nieuwkoop, het Friese Oudega en Rottevalle zijn of komen passantenhavens met AanUit.net beheer. Maar ook grote jachthavens, zoals het Amsterdamse Port Entrepôt gebruiken het.
Meer informatie www.seijsener.nl, en www.aanuit.net

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X