Informatie voor de watersporter

ABIM Yachting toont op Boot Holland stalen Classic 118 Exclusive motorjacht met nieuwe romp, geïntegreerd zwemplateau en wenteltrap

abim_200116Ossenzijl – ABIM Yachting neemt ook dit jaar weer deel aan ‘Boot Holland’ en toont daar de geheel vernieuwde ABIM-Classic 118 in de Exclusive uitvoering. Nederlandse stalen motorjachten hebben internationaal een zeer goede naam vanwege de goede kwaliteit en de uitstekende vaareigenschappen, en boot Holland is dé beurs voor dit type boten.
Belangrijke vernieuwing van de multi-knikspant ABIM-Classic 118 Exclusive is de geheel vernieuwde stalen romp, waarin verdiepte patrijspoorten en luchtinlaten zijn aangebracht. Ook worden alle modellen vanaf 2016 voorzien van een geintegreerd zwemplateau met fraaie wenteltrap. Gebleven zijn de typische ABIM kenmerken, het grote achterdek en de uitstekende vaareigenschappen.
Het begrip ‘Vrijheid’ wordt op een ABIM motorjacht een nieuwe ervaring. De afmetingen zijn 12,25 x 4,05 meter en de prijs van de ABIM-Classic 118 is vanaf € 275.000,00 incl. 21 % BTW
Exclusieve opties:
De ABIM-Classic 118 Exclusive heeft o.a. een grote bank op het achterdek waarin 2 vouwfietsen opgeborgen kunnen worden. Verder behoort o.a. een hekschroef, combi oven-magnetron, een bimini, maar ook een elektrisch bedienbare mast tot het pakket. Mede daardoor is het schip bij uitstek geschikt voor lange reizen. Lees de reisverslagen op de site.
De ABIM-Classic 118 Exclusive ligt op Boot Holland ‘voor anker’ op stand 3069
Meer informatie www.abim.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht