Informatie voor de watersporter

Actie voor watersportende vaders rond seinvlag manchetknopen

PERSBERICHT
Hilversum – Seinvlag manchetknopen heeft van de 26 internationale signaalvlaggen manchetknopen gemaakt. Uit deze vlaggen kan men zelf een set samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw eigen initialen, de eerste letters van de namen van uw kinderen. De eerste letter van uw voornaam en die van uw partner enz.
Met een paar seinvlag manchetknopen kunt u een eigen identiteit te geven aan uw outfit. Wij bieden watersporters de mogelijkheid iets unieks en persoonlijks te dragen.
Volgende week starten wij met een Vaderdag spel, dit loopt van 4 juni 2012 tot 14 juni 2012.
Elke dag tussen 08:00 en 20:00 uur posten wij op onze Facebook en Twitter pagina een aantal foto’s van signaalvlaggen. Zoals u weet staat elke signaalvlag voor een letter. Deze foto’s samen vormen aan het einde van de dag (20.00 uur) een woord. U dient de letters nog wel in de juiste volgorde te plaatsen, om het woord te vormen.
Om kans te maken op een setje manchetknopen, moet men Cufflinks gaan volgen op Twitter of liken op Facebook en het goede antwoord tweeten of op Facebook doorgeven via een privebericht. Uit alle goede inzendingen van onze likers en volgers worden elke dag twee winnaars getrokken. De prijswinnaars ontvangen van ons een mail met daarin een code. Met deze mail en code kunt u bij een van de verkooppunten en set manchetknopen naar keuze uitzoeken.
Meer informatie www.seinvlagmanchetknopen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht