Informatie voor de watersporter

Adam Voyages in 2016 voor de vijfde maal de 'beste reisorganisatie voor cruises' op Reisgraag.nl

PERSBERICHT

Cruise-reisorganisator Wibe Sierksma met al zijn vijf trofeeën...
Cruise-reisorganisator Wibe Sierksma met al zijn vijf trofeeën…
Zeewolde – Onlangs kreeg het Zeewolder bedrijf voor de vijfde maal op rij een Award uitgereikt van het onafhankelijk reizigersplatform Reisgraag.nl. De enige publieksprijs voor touroperators waarbij alleen de reviews van consumenten doorslaggevend zijn. Hierdoor mag Adam Voyages zich de ‘Beste Reisorganisatie 2016’ noemen, in de categorie cruises. Ze kwamen met het waarderingscijfer van bijna een 9 als hoogste uit de bus.
“Het wordt eentonig, maar gelukkig niet voor onze klanten”, aldus Wibe Sierksma de eigenaar van deze zeilorganisatie. “We hebben veel repeaters. Sommigen gaan al meer dan 20 jaar met ons mee en kunnen geen genoeg krijgen van deze verzorgde zeilvakanties in Turkije. En we zijn natuurlijk de klanten dankbaar, die na hun vakantie de moeite nemen om wat te schrijven en ons een cijfer geven; prachtig toch!”
Buiten het wederom winnen van de Award, heeft Adam Voyages zich ook letterlijk in de kijker gespeeld. De dertien reportages op tv bij RTL4 de afgelopen twee jaar, hebben tot veel boekingen geleid en daardoor zijn reeds nu al enkele weken in 2016 volgeboekt.
“Geen zorgen, we hebben nog voldoende plaatsen en indien nodig, zetten we gewoon extra schepen in”. Je vliegt met Transavia vanaf Amsterdam regelrecht naar de Turkse zuidwestkust, de transfer naar het schip is ook geregeld.
Meer informatie www.adamvoyages.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht