Informatie voor de watersporter

Adam Voyages verdient voor derde achtereenvolgende keer predicaat ‘Beste Reisorganisatie’ in categorie cruises

PERSBERICHT

adam_voyages_2014
Wibe Sierksma (r) krijgt de Award ‘Beste Reisorganisatie’ uitgereikt door Burgemeester G.J. Gorter van Zeewolde

Zeewolde – De Zeewoldense reisorganisatie Adam Voyages krijgt de Award ‘Beste Reisorganisatie’ in de categorie Cruises uitgereikt door Burgemeester G.J. Gorter. De in januari toegekende prijs werd op het gemeentehuis in de vorm van een award, feestelijk in handen gegeven aan Wibe Sierksma, de eigenaar van deze onderneming.
Over het afgelopen jaar was dit bedrijf de beste in de categorie cruises bij het onafhankelijke reizigersplatform Reisgraag.nl. Op deze site kunnen klanten hun waardering uitspreken over, en cijfers geven aan, touroperators. Aangezien Adam Voyages de bijna hoogste gemiddelde score (9,14) heeft gekregen, waren zij met een tweede plaats ook nog bijna overall winnaar. Die eer ging met 9,25 punten nipt naar Riksja Travel.
Burgemeester Gorter zegt trots te zijn op het feit dat deze prijs al voor het derde jaar op rij is toegekend aan dit Zeewoldense bedrijf. “Driemaal is scheepsrecht! Dat betekent echter niet dat we nu op ons lauweren gaan rusten” zegt Wibe Sierksma. “De kwaliteit van onze zeilvakanties wordt gewaardeerd, daar zijn we dankbaar voor, maar we blijven, waar mogelijk, verbeteren.”
Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 20 jaar en is specialist in verzorgde zeilvakanties langs de Turkse zuidwestkust. De schepen zijn bemand, dus zeilervaring is geen vereiste. Een kapitein, een kok en twee matrozen vormen de bemanning. Zij zorgen er voor dat je kan genieten van een vakantie op een 25 meter lange tweemaster.
Meer informatie bij www.reisgraag.nl en www.adamvoyages.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht