windverwachting

Adam Voyages voor zeilcruises Turkije krijgt in 2015 opnieuw Beste Reisorganisatie Award

adam_award_2015
Wibe Sierksma (Adam Voyages) krijgt voor vierde jaar Award uitgereikt door Vanessa Teering (Reisgraag.nl)

PERSBERICHT
Zeewolde, Utrecht – Op de vakantiebeurs in Utrecht kreeg het Zeewoldense Adam Voyages, voor de 4e maal op rij, de Award voor Beste Reisorganisatie uitgereikt. Aan de hand van de waarderingen van hun klanten op het onafhankelijke reizigersplatform Reisgraag.nl kreeg de organisatie gemiddeld een 9, waardoor zij zich de beste mogen noemen in de categorie Cruises.
“Wanneer onze passagiers de moeite nemen een review te schrijven, toont het ook de betrokkenheid van hen bij de reisorganisatie. Ze geven immers niet alleen een waardering over het totaal gebodene, maar het kan ook een extra prikkel zijn voor nieuwe reizigers bij het maken van hun vakantiekeuze”, aldus Wibe Sierksma de eigenaar van de organisatie.
De Awards worden jaarlijks uitgereikt aan 14 reisorganisaties in verschillende categorieën waaronder beste cruisespecialist, maar ook allround, landenspecialist, verre reizen etc.
Adam Voyages organiseert al bijna 25 jaar verzorgde zeilcruises langs de Turkse kust. Onder hun vloot bevind zich onder andere hun eigen 12 persoonsschip, een 2-master met een lengte van 25 meter. Alle hutten hebben airconditioning, een eigen douche en toilet. Het schip heeft 4 bemanningsleden, waaronder een kapitein en een kok. De vluchten vanaf Amsterdam zijn al geregeld en op voorraad.
Meer informatie www.adamvoyages.nl en www.reisgraag.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X