Informatie voor de watersporter

Adria Yachting in Hellevoetsluis overgenomen door Company Sailing

Hellevoetsluis – Sinds 1 augustus heeft Company Sailing Adria Yachting overgenomen. Met de overname van Adria Yachting wil Company Sailing haar activiteiten uitbreiden met de verhuur van kajuitzeiljachten, catamarans en motor-jachten in het buitenland. Adria Yachting bestaat al meer dan 15 jaar en is gespecialiseerd in vaarvakanties op maat!
Een persoonlijke benadering, een goede service en uitstekende huurjachten is de doelstelling om uw vaarvakantie tot een succes te maken. Wilt u uw praktijk kennis opfrissen? Adria Yachting biedt ‘opfris’-lessen aan op het Haringvliet en de Grevelingen. Een zeiljacht, motorjacht of misschien een catamaran huren? Dit kan vanuit het Middelandse Zee gebied, de Caribbean, Zuid-Amerika, Canada, Scandinavië of de populaire bestemmingen zoals Griekenland, Turkijke of Kroatië. Adria Yachting verzorgt uw vaarvakantie tot in de puntjes!
U kunt natuurlijk ook kiezen om met uw collega’s, of zakenrelaties een dag of een middag te gaan zeilen op het Haringvliet. Er wordt gevaren met luxe en sportieve kajuitzeiljachten. Een populaire aanbieding is een middag zeilen inclusief een tapas menu voor € 95,- p.p.
Meer informatie www.companysailing.nl  en www.adriayachting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht