Informatie voor de watersporter

Akoestiekwinkel.nl voor geluidsisolatie op boten doet mee aan de 'Week van de Watersport' door het geven van korting

PERSBERICHT
akoestiekwinkel_wvdwGorinchem – De Week van de Watersport is een nieuw landelijk evenement. Initiatiefnemer is Bohil Media, onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Nautische bedrijven en organisaties zijn gaan samenwerken om deze landelijke watersportweek van de grond af te krijgen.
In de derde week van april (14 t/m 21 april) is het dan zover. Dan gaat de Week van de Watersport voor het eerst in de geschiedenis van start. Het doel van deze Week is om zo veel mogelijk mensen na de winter in actie te laten komen op het water en zo nieuwe recreanten te inspireren om met deze gezonde vorm van vrijetijdsbesteding aan de slag te gaan.
Overal in Nederland openen watersportbedrijven, waaronder wij, hun deuren en op tal van plaatsen wordt iets georganiseerd. Van kortingen op watersportproducten tot open dagen, van goedkoop een uurtje varen tot een Kite- of SUPles. Veel verhuurders stellen hun boten tegen een kennismakingstarief open voor nieuwe watersporters. Er is voor jong en oud, watersporter en niet- watersporter, van alles te beleven op en rondom het water tijdens deze Week. Met de Week van de Watersport krijg je de kans allerlei watersporten eens uit te proberen. Houd dit evenement dus in de gaten en kom ook het leven op het water ontdekken!
Wat organiseren wij deze tijdens de Week van de Watersport?
Tijdens de Week van de Watersport profiteren bezoekers van onze webshop en winkel van 15% korting op onze geluiddempende oplossingen voor vaartuigen. Ook kan men het boekje ‘Geluidsisolatie voor schepen en jachten’ gratis bestellen. Tevens zijn wij extra geopend op zaterdag 19 april van 9.00 tot 12.00 uur. Iedere watersportliefhebber is van harte welkom in onze showroom in Gorinchem voor advies en aanschaf van producten voor de boot.
Branche overstijgend
De Week van de Watersport wordt omarmd door o.a. Vetus, Cruising Home, Beleef Friesland, De Telegraaf Vaarkrant, Botentekoop.nl, Hiswa Rai, Hiswa te water, Hiswa Vereniging, CWO, Wake- en Waterskibond, NJI Jachtbouw Nederland, Yamaha, Brunswick, Holland Surfing Association, KNRM en het Watersportverbond. Grote landelijke media als De Telegraaf worden ingezet om de watersport een week lang breed onder de aandacht van het grote publiek te brengen.
Meer informatie www.akoestiekwinkel.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht