Informatie voor de watersporter

AkzoNobel introduceert Nautical als een complete, maar voordelige lijn jachtlakken voor de doe-het-zelf markt én professioneel gebruik

PERSBERICHT
nautical_akzo AkzoNobel, marktleider op het gebied van jachtlak producten, introduceert Nautical™, een complete range van betaalbare jachtlak producten voor de pleziervaart. Nautical is gericht op de DHZ-markt evenals de professionele markt. De Nautical range biedt een eenvoudige oplossing om een boot te beschermen en verfraaien.
De Nautical range bestaat uit producten die u betrouwbare prestaties, eenvoudige oplossingen en waarde voor uw geld bieden. Het bevat een complete lijn van producten voor gebruik boven en onder de waterlijn, waaronder een aflak, vernis, primer, grondverf en een onderwaterverf. De 1-component producten zijn ontworpen met de DHZmarkt in het achterhoofd en zijn gemakkelijk toe te passen, zodat meer tijd overblijft om te genieten van de boot en de vrije tijd op het water. Nautical wordt in Nederland in samenwerking met drie groothandelaren in Middelharnis, Sneek en Breda geïntroduceerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht