Informatie voor de watersporter

Alle boeken van Henk de Velde als e-boek dankzij samenwerking Uitgeverij Elmar en Watersportmedia

PERSBERICHT
Muiden, Delft – Watersportmedia maakt e-boeken en verspreidt deze via internet en geselecteerde watersportwinkels. Uitgeverij Elmar kent de watersporter vooral als maker van de boeken van Peter Stuyvenberg en Henk de Velde. Vanaf 1 december werken de beide bedrijven samen. Elmar uitgever Ton van Poelgeest: “In watersportland weten we de weg niet, Watersportmedia staat midden in die wereld. Zo kunnen we bestaande en nieuwe titels brengen bij de mensen die deze boeken graag lezen.” De samenwerking is vooral gericht op het ontwikkelen van nieuwe manieren om de auteurs te laten profiteren van de uiteenlopende deskundigheid van beide bedrijven.
Het eerste concrete project is het samen uitbrengen van alle boeken van Henk de Velde als e-boek. Het eerste e-boek ‘Het antwoord van de Albatros’ is reeds nu als e-boek verkrijgbaar voor de prettige prijs van € 7,95. Op de watersportbeurzen, begin 2012, zullen de meeste titels van Henk de Velde als e-boek en als gedrukt boek leverbaar zijn. De boeken zijn verkrijgbaar in de winkels van L.J. Harri, Observator, Vrolijk en Datema Amsterdam en via de webshop www.watersportmedia.net. Naast de digitale herdruk van de boeken van Henk de Velde werken Elmar en Watersportmedia samen bij het ontwikkelen van nieuwe plannen. Ook heeft Watersportmedia de vertegenwoordiging van Uitgeverij Elmar in de watersportsector ter hand genomen. Henk de Velde: “Ik heb me altijd gesteund gevoeld door de zeilers. Het is prettig dat die nu mijn boeken en DVD’s kunnen kopen bij de watersportwinkel waar ze kind aan huis zijn”.
Watersportmedia kiest ervoor om e-boeken leverbaar te maken voor alle mogelijke systemen, zoals PC’s , Mac’s en uiteenlopende tablets. Omdat het bedrijf gelooft in een brede en multimediale aanpak valt het e-boek voor de klassieke zwart-wit ‘e-ink’ reader af. Naast het werk van Henk de Velde zijn vaaraanwijzingen, reisverhalen en instructieve e-boeken leverbaar. Elmar geeft boeken uit op het gebied van reizen, voeding en sport, mens en maatschappij en gezondheid.
Meer informatie www.watersportmedia.net  en www.uitgeverijelmar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht