Informatie voor de watersporter

Allround Watersport Meerwijck in Kropswolde brengt uw boot nu ook bij u thuis voor de winterstalling

PERSBERICHT
Kropswolde – Allround Watersport Meerwijck introduceert vanaf het stallingseizoen 2012 een nieuwe manier van stallen. Door middel van een roll-on roll off systeem kan iedereen nu de boot stallen waar u maar wilt. Zelfs thuis!
Allround Watersport biedt al sinds jaar en dag botenstalling aan. Vanwege uitbreiding met overdekte stalling op een andere lokatie was zij genoodzaakt een creatieve manier te vinden voor het transport van de schepen over de openbare weg, waarbij de huidige bootbokken en flexibiliteit behouden bleef.
Door middel van een speciale hydraulische dieplader in combinatie met een lichte cradlewagen kan een boot naar elke gewenste lokatie worden getransporteerd.
Op deze wijze is Allround Watersport Meerwijck het eerste watersportbedrijf in Nederland dat bootstalling op drie manieren aanbiedt.

  • Bootstalling op de wal en buiten
  • Overdekte bootstalling in geïsoleerde hallen
  • Bootstalling bij de mensen thuis of op elke door de klant aangewezen lokatie, zowel binnen als buiten.

Het grote voordeel is dat men niet zelf een boottrailer en een krachtige auto moet hebben. Door het gebruik van de standaard bootbokken, in plaats van een boottrailer, staat de boot veilig en op een ideale wijze zodat er ook gemakkelijk aan gewerkt kan worden.
Omdat het langzaam rijdend verkeer betreft wordt de service vooralsnog alleen binnen een straal van 20km rondom Kropswolde aangeboden.
Meer informatie www.allroundwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht