Informatie voor de watersporter

Allround Yachting breidt uit naar het zuiden

Vanaf september beschikt jachtmakelaardij Allround Yachting ook over een vestiging in het zuiden van Nederland. Behalve in Enkhuizen kunt u voortaan ook bij ons in Wemeldinge terecht.

De vestiging in Wemeldinge is een zelfstandige vestiging onder leiding van Maarten Koopen. Lars Piscaer blijft het aanspreekpunt voor boten in het noorden. Beide Hiswa gecertificeerde jachtmakelaars hebben meer dan 40 jaar vaarervaring. Door deze sterke samenwerking kunnen meer klanten het Allround-gevoel ervaren en nog beter worden bediend.

De nieuwe locatie in Jachthaven Wemeldinge aan de Oosterschelde beschikt over uitstekende faciliteiten. De eigen verkoophaven, service center, bootkraan en andere watersport-ondersteunende bedrijven, zijn interessant voor zowel verkopers als kopers van motorboten en zeilboten.

Vanaf heden kunt u dus zowel in Enkhuizen als in Wemeldinge bij Allround Yachting terecht. Voor al het overige nieuws omtrent Allround Yachting verwijzen wij u graag naar onze social feeds en www.allroundyachting.nl

Foto Allround Yachting

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht