Aluminium ruim 13 meter lang 'tijdloos' motorjacht Breedendam MTB fourzero Wheelhouse op Boot Düsseldorf 2017

PERSBERICHT
Leeuwarden – Breedendam Yachts heeft bevestigd dat het vlaggenschip van de werf uit Leeuwarden – de Breedendam MTB fourzero Wheelhouse – haar wereldwijde debuut zal maken op Boot Düsseldorf 2017. Van 21 tot en met 29 januari wordt het 13.37 meter lange motorjacht geïntroduceerd aan duizenden watersportliefhebbers. Dinsdag 24 januari om 10:00 uur wordt er een speciaal MTB fourzero Wheelhouse persevenement georganiseerd op de Breedendam stand (5A41).
De MTB fourzero Wheelhouse is geheel gebouwd van aluminium en combineert de nieuwste technische snufjes met een stijlvol interieur, ontworpen door Guido de Groot. Het eerste bouwnummer beschikt op verzoek van de eigenaar over verschillende unieke features waaronder een uitgebreide duikuitrusting en een gecombineerde hydraulische zwemladder/passerelle.
Overal thuis
Aangedreven door twee Volvo IPS600 motoren zal de MTB fourzero Wheelhouse, haar klassieke uitstraling overtreffen met een topsnelheid van 35 knopen. Door de installatie van zowel airconditioning als centrale verwarming is ze zowel thuis in warme als koude klimaten en kan de eigenaar altijd kiezen tussen het gebruik in het Caribisch gebied of in de Noord-Europese wateren.
Luxe innovaties
“Breedendam bouwt al vier decennia innovatieve luxe retro jachten met uitstekende vaareigenschappen”, aldus sales director Albert Gerritsma. “De MTB fourzero Wheelhouse combineert de beste aspecten van de MTB 30 met vele nieuwe technologieën in een bijzonder nieuw model, ontworpen in samenwerking met Guido de Groot Design. We kijken er naar uit om het resultaat voor de eerste keer te presenteren op Boot Düsseldorf.”
Tijdloos
De praktische indeling van de MTB fourzero Wheelhouse biedt plaats aan vier personen en beschikt onder andere over een volledig uitgeruste kombuis, een dinette, een ruime stuursalon en een aparte doucheruimte. Het interieur is geheel afgewerkt in teakhout en ademt een ontspannen sfeer in een moderne stijl die past bij de tijdloze lijnen van het jacht.
Meer informatie www.breedendam.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X