Informatie voor de watersporter

Amrit Watersport presenteert nieuwste Safire-dieselkachel 23DI op HISWA RAI

PERSBERICHT
Arnhem – Tijdens de Hiswa Amsterdam Boatshow 2018 van 7 t/m 11 maart kunnen watersporters op standnummer 01.228 kennismaken met de vernieuwde SAFIRE dieselkachels. De SAFIRE dieselkachels zijn een ambachtelijk Fins product, geproduceerd in een familiebedrijf en vieren in 2018 het 20 jarig jubileum.
De Safire 23DI is de nieuwste compacte en zuinige diesel hetelucht verwarming. Samen met de nieuw ontwikkelde elektronika en software is er 15% meer ventilatie vermogen met hetzelfde stroomverbruik. De 23Di is klaar voor de GSM afstandbediening en kan eenvoudig worden gestart en gestopt met uw telefoon of eenvoudig digitaal schakelen en instellen met het nieuwe Sirius bedieningspaneel.
De SAFIRE 23Di kachel is voorzien van 2 uitgangen voor de warme lucht. Dit komt de verspreiding van warmte ten goede, waardoor de hele ruimte tot een comfortabel niveau wordt opgewarmd. Borstelvrije en gelagerde ventilatoren garanderen daarbij een lange levensduur en een extreem stille werking.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaat de kachels een leven lang mee. De moderne brandertechniek zorgt voor een optimale en schone verbranding met een blauwe vlam. De roestvrijstalen brander is geschikt om zelf te reinigen. De compacte kachel is eenvoudig zelf in te bouwen. De standaard bediening biedt een traploze, automatische verwarming met externe temperatuursensor en koudeluchtventilatie.
De nieuwe digitale Sirius bediening met geïntegreerde temperatuursensor maakt de bediening overzichtelijk en is de gewenste temperatuur eenvoudig in te stellen.
De onderhoudsinterval is extreem lang, onderdelen zijn goedkoop en het onderhoud kan zelf worden uitgevoerd. Amrit haalde in 2014 de ambachtelijke SAFIRE kachels naar Nederland en sleepte het exclusieve dealerschap voor de Benelux en Duitsland in de wacht. Het dealernetwerk omvat meerdere plaatsen in Nederland en breidt zich verder uit. Natuurlijk is SAFIRE ook online bereikbaar
Technische specificaties
Brandstof: diesel olie
Brandstof verbruik: 0,07-0,23 l/u
Spanning: 12V DC
Stroom verbruik: 0,4-0,8 A (4,8-9,6 W)
Startstroom: 8 A
Traploze instelling vermogen: 700 – 2300 Watt (0,7 – 2,3 kW)
Bedieningspaneel: extern
Warme lucht aansluitingen: 2 x 60mm
Verse lucht aansluiting: 115mm
Meer informatie www.amritwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht