Informatie voor de watersporter

Amrit Watersport toont zuinige Safire dieselkachels uit Finland voor boten van elk formaat op HISWA RAI 2016

PERSBERICHT
amrit_safireArnhem, Amsterdam – Tijdens de Hiswa Amsterdam Boatshow 2016 kunnen watersporters kennismaken met de duurzame SAFIRE dieselkachels uit Finland. Amrit Watersport is tijdens deze editie van de HISWA aanwezig met de SAFIRE dieselkachels. De modellen 2600Di, 3200Di en 3600Di zijn allemaal voorzien van vernieuwde besturingssoftware. Ook is Amrit verheugd te kunnen melden dat het dealernetwerk is uitgebreid met de plaatsen Vinkeveen, Kampen en Lemmer.
De SAFIRE kachels zijn de zuinigste in hun soort en kunnen elk formaat boot verwarmen, het hele jaar door. Ze worden geleverd in vijf modellen met een verwarmingsvermogen van 1,6 tot 3,6 kilowatt en zijn als enige geheel gemaakt van roestvrij staal. Tijdens de beurs is Amrit Watersport aanwezig met 1600D, 2100D, 2600Di, 3200Di en 3600Di demonstratiemodellen.
De SAFIRE dieselkachels zijn een ambachtelijk Fins product, geproduceerd in een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van brandstofgebaseerde kachels. SAFIRE maakt al tientallen jaren dieselkachels voor zowel vaartuigen als blokhutten en vakantiehuisjes.
De SAFIRE kachels zijn voorzien van meerdere uitgangen voor de warme lucht. Dit komt de verspreiding van warmte ten goede, waardoor de hele ruimte tot een comfortabel niveau wordt opgewarmd. Borstelvrije en gelagerde ventilatoren garanderen daarbij een lange levensduur en een extreem stille werking.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de kachels een leven lang mee. De moderne brandertechniek zorgt voor een optimale en schone verbranding met een blauwe vlam. De roestvrijstalen brander is geschikt om zelf te reinigen. De compacte kachel is eenvoudig zelf in te bouwen. De standaard bediening biedt een traploze, automatische verwarming met externe thermostaat en koudeluchtventilatie. De onderhoudsinterval is extreem lang, onderdelen zijn goedkoop en het onderhoud kan zelf worden uitgevoerd.
Amrit haalde vorig jaar de ambachtelijke SAFIRE kachels naar Nederland en sleepte het exclusieve dealerschap voor de het Europese vasteland in de wacht. Het dealernetwerk omvat momenteel de plaatsen Vinkeveen, Lemmer en Kampen.
Safire zal aanzwezig zijn op de Hiswa Amsterdam Boatshow 2016 van 16 tm 20 maart op standnummer 07.410
Meer informatie www.safireverwarming.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht