Informatie voor de watersporter

Amsterdam zoekt partijen die een haven met horeca aan de Amstel willen realiseren en exploiteren

PERSBERICHT
Amsterdam – Per vandaag is de tender voor de horeca met haven in het Amstelkwartier geopend. De gemeente zoekt een partij of combinatie van partijen die de haven en het havengebouw aan de Amstel wil realiseren en exploiteren. In het havengebouw is een programma mogelijk met onder andere horeca en detailhandel. In de haven is onder andere ruimte voor een drijvend zwembad en ligplaatsen voor passanten en verhuurboten.
De horeca met haven maakt onderdeel uit van het park aan de Amstel dat op dit moment aangelegd wordt. In het voorjaar van 2014 wordt het park opgeleverd. De haven en het nieuwe havengebouw liggen op een strategische plek: namelijk aan het begin van het park, dat ook de entree vormt naar het groengebied Amstelland.
Tot en met 29 augustus a.s. 13.00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de voorselectie door een bedrijfsprofiel en een visie voor de realisatie en exploitatie van het havengebouw met horeca en de haven aan te leveren. Tot en met 15 juli is er gelegenheid tot het stellen van schriftelijke vragen over deze tender via overamstel@pmb.amsterdam.nl.
Meer informatie www.overamstel.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht