ANWB Watersport gaat samenwerking aan met scheepsvakman.nl

PERSBERICHT
Den Haag, Amsterdam – ANWB Watersport lanceert een nieuwe online service die booteigenaren en nautische specialisten snel en eenvoudig met elkaar in contact te brengt. Een booteigenaar plaatst kosteloos en vrijblijvend een omschrijving online van wat er aan het vaartuig moet gebeuren. Geïnteresseerde jachtwerven, technische bedrijven en zelfstandige vakmensen, reageren daarop. Dankzij deze service komen booteigenaren sneller en eenvoudiger in contact met de juiste vakspecialist en krijgen ze goed inzicht in prijs/kwaliteitsverschillen tussen aanbieders.
De service op ANWB Watersport wordt gerealiseerd in samenwerking met Scheepsvakman.nl. Deze online marktplaats is gespecialiseerd in het matchen van booteigenaren en vakspecialisten. Er zijn meer dan driehonderd nautische ondernemers aangesloten. Omdat kwaliteit een essentieel onderdeel is van de service, verifieert Scheepsvakman.nl alle ondernemers op hun inschrijving bij de Kamer van Koophandel, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aan de hand van referentieprojecten. Daarnaast is een groot deel van het bestand lid van een branchevereniging zoals de HISWA Vereniging of de Metaalunie.
“De ANWB biedt watersporters een groot online platform met informatie en diverse diensten. Naast informatie over vaarberichten, internationale vaardocumenten, waterkaarten en de natuurlijk de Waterkampioen, kan de bezoeker zich oriënteren op de aankoop van een andere boot of de eigen boot verkopen. Daar past een service op het gebied van onderhoud en reparatie natuurlijk uitstekend bij. ANWB Watersport is ervan overtuigd dat de watersporter bij uitstek profijt heeft van digitale diensten. Kijk maar eens naar de ANWB Waterkaarten app voor de iPhone en iPad. De succesvolle combinatie van onze waterkaarten en de haven, brug en sluisinformatie van Wateralmanak 2” aldus Floris van de Velde van de ANWB.
Oprichter van Scheepsvakman.nl, Ben Niestadt, zegt: “Omdat ik zelf actief watersporter ben en veel vaar, kom ik regelmatig plezier- en beroepsschippers tegen. Het onderhoud van de boot is een steeds terugkerend onderwerp. Veel schippers bleken moeite te hebben om snel aan de juiste specialist aan boord te krijgen. Dat was voor mij de reden om anderhalf jaar geleden een service te beginnen die de markt voor bootwerkzaamheden transparanter en efficiënter maakt. Samen met de ANWB komt dat doel weer een stap dichterbij. Hoe meer tijd een booteigenaar daadwerkelijk op het water kan doorbrengen, hoe beter ”.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X