Informatie voor de watersporter

ANWB Watersport neemt initiatief tot 'Open Wervendag' op zaterdag 12 mei

PERSBERICHT
Den Haag – Op zaterdag 12 mei vindt de allereerste Open Wervendag plaats. Het initiatief van ANWB Watersport geeft de consument de kans om eens in de keuken te kijken van 13 geselecteerde bedrijven.
Bezoekers krijgen tijdens de wervendag een aantrekkelijk programma voorgeschoteld met, naast een hapje en een drankje, een presentatie en een rondleiding op de werf. De deelnemende werven zijn door ANWB Watersport geselecteerd op onder meer een interessant aanbod en bovendien beschikbaarheid.
“Niet iedere werf heeft op de bewuste dag tijd en ruimte om bezoekers rond te leiden”, realiseert account manager Tim Corsmit van ANWB Watersport zich.
Volgens Corsmit zoekt de consument tegenwoordig lang op internet, belt af en toe maar komt zelden op de werf zelf. “Men kan een bedrijf op 12 mei op een laagdrempelige manier een bezoek brengen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in techniek en die graag vrijblijvend kennis willen maken met de werf van hun keuze is de Open Wervendag de ideale gelegenheid.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht