windverwachting

Atlantic Rally for Cruisers 2013 krijgt vanwege vele deelnemers tweede ARC-vloot van 50 boten, de ARC+

PERSBERICHT
ARClogoCowes (Engeland) – In 2013 zal de Atlantic Rally for Cruisers een unieke extra startmogelijkheid bieden om aan de ongekende vraag naar deelname te kunnen voldoen. Nooit eerder was de interesse om deel te nemen aan het grootste transatlatische zeilevenement zo groot als in 2013. Ondanks de 30 extra ligplaatsen in de marina van Las Palmas, die het aantal mogelijke deelnemers tot 245 jachten vergrootte, was de inschrijving eind januari al vol en hetzelfde gold een maand later voor de wachtlijst.
Terwijl dagelijks nog nieuwe aanvragen binnenkwamen, is World Cruising Club hard op zoek gegaan naar een mogelijkheid om extra deelnemers te kunnen toelaten tot deze immens populaire rally. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het toevoegen van een extra start en nieuwe route.
De nieuwe route, ARC+ genaamd, zal op zondag 10 november starten vanuit Las Palmas, twee weken voor de reguliere start. Net als de reguliere vloot wordt ook aan de deelnemers aan ARC+ een vol programma met seminars, activiteiten en feestelijke evenementen geboden in Las Palmas. Ook profiteren zij van alle kortingen die met deelname gepaard gaan, inclusief substantiële kortingen in vele jachthavens op weg naar Las Palmas. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemende jachten.
ARC+ zal een unieke stopover hebben op de Kaapverdische eilanden om nieuwe en terugkerende deelnemers de kans te bieden deze prachtige archipel op eigen gelegenheid te verkennen. Voor de herstart op 20 november van de uiteindelijke oversteek met de passaatwinden zal de ARC+ vloot weer samenkomen, waarna net als de hoofdvloot, koers gezet zal worden naar het prachtige St. Lucia. Daar wacht voor allen het volle en levendige programma waar de ARC mede bekend om is geworden.
ARC+ zal worden uitgevoerd in dezelfde geroemde sfeer en met dezelfde vakkundige organisatie waarin de ARC al 27 jaar wordt gehouden. Daarmee is het een waardevolle en unieke uitbreiding van de populairste grootste transatlantische zeilrally.
Meer informatie Atlantic Rally For Cruisers en dutchsupport@worldcruising.com (Bojan Michiels van Kessenich)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X