Informatie voor de watersporter

Batavia Sailing Center zes Lasers rijker

Lelystad – Sinds 5 maart is het Batavia Sailing Center uitgebreid met zes nieuwe Lasers. Met de komst van de nieuwe boten is het Laser Vaarkrant Talentenprogramma gestart. Dit naast het reeds gestarte optimist programma voor de jongere zeilers.

Programma
Met het talentprogramma onder leiding van Olympisch toptrainer Stefan de Vries, zijn de lasers succesvol in gebruik genomen. Dit programma, onderdeel van het regionaal trainingcentrum, wordt ondersteund door NOC-NSF en haar voorzieningen. Op deze manier kan het Batavia Sailing Center exclusieve voorzieningen leveren die de talenten naar een hoger niveau brengen.

Inschrijven
Op dit moment is er nog één plek over voor een laserzeiler binnen het huidige programma. Bij aanhoudende interesse wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een tweede groep zeilers te vormen. Inschrijven kan via het Batavia Sailing Centerde.

Zeilen
Wilt u privéles krijgen van Stefan de Vries of liever alleen op pad? Dan is dat mogelijk bij het Batavia Sailing Center. De lasers zijn uitermate geschikt voor jong en oud, ervaren en minder ervaren zeilers. (Watersportverbond, www.bataviasailingcenter.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht