windverwachting

Bataviawerf viert 3 oktober 2015 haar 30-jarig bestaan met grootscheepse reünie

Lelystad – In 2015 bestaat de Bataviawerf 30 jaar. Reden om met medewerkers en de bouwers van het eerste uur en de huidige generatie, tijdens een reünie in oktober terug te kijken op dit bijzondere project.

Aan de vooravond van de integratie van Bataviawerf in het nieuwe maritieme erfgoedpark aan de Lelystadse kust, Batavialand, wordt niet alleen vooruitgekeken naar de toekomst van de werf, maar wordt ook met veel genoegen teruggeblikt op de jaren die voorbij zijn gegaan.

Sinds de kiellegging van de Batavia op 4 oktober 1985 zijn tal van mensen actief geweest op de Bataviawerf en heeft de werf een metamorfose ondergaan tot een volwaardige educatieve dagattractie.

Op zaterdagavond 3 oktober 2015 wordt daarom in samenwerking met de ‘Vereniging van oud-medewerkers van de Batavia’ een bijzondere reünie georganiseerd op de Bataviawerf, waarin met (oud) medewerkers, vrijwilligers, bouwers, deelnemers en betrokkenen stil wordt gestaan bij dit jubileum. (maritiem nieuws, www.bataviawerf.nl en www.batavia-reunie.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X