Informatie voor de watersporter

Baten Trading Company introduceert Nauta Nova Yachtcare als nieuwe lijn reinigings- en poetsproducten voor jachten

PERSBERICHT
nautanovaEindhoven – Onder de naam Nauta Nova brengt Baten Trading Company een nieuwe verzorgingslijn voor zeil- en motorjachten. De hoge eisen in de industriële branche zijn de basis voor deze nieuwe lijn reinigings- en poetsproducten. Jachten glanzen weer als nieuw met de milieuvriendelijke producten van Nauta Nova.
De aftrap van de nieuwe productlijn was bijzonder te noemen. “Tijdens de Antibes Yachtshow in april hebben wij Nauta Nova geïntroduceerd. Een introductie waar vele watersportliefhebbers positief op hebben gereageerd”, laat Kelly van Loon namens Baten Trading Company weten. Nauta Nova Yachtcare is een complete lijn met producten die zowel het interieur als exterieur van jachten verzorgt. Het speerpunt van de lijn is het gebruiksvriendelijke stappenplan om de gelcoat of laklaag op hoogglans te brengen. “Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van deze producten. Met name de Pro Boatclean en Teakclean gebruiken wij veelvuldig bij jachtonderhoud op onze werf. De productlijn brengt plezier in het werk”, aldus Michel Wollenstein van Puffin Yachts in Enkhuizen.
Stappen
In vier eenvoudige stappen wordt het onderhoud gefaseerd. De stappen zijn onder te verdelen in het reinigen en wassen de oneffenheden behandelen door te polijsten, hoogglans aanbrengen door polish en tot slot nog een waxbeschermlaag. Door te werken in fases is het nu ook mogelijk om als doe-het-zelver het onderhoud te plegen aan zeil- en motorjachten.
Het topmerk Nauta Nova is een volledige productlijn met professionele shampoos en polijstmiddelen. “Het is een volledig onderhoudspakket om het jacht opnieuw te laten glanzen en klaar te maken voor het vaarseizoen.” Daarnaast zijn er ook producten voor het dagelijks onderhoud zoals teak- en waterlijnreiniger en interieursprays. Nauta Nova biedt elke jachtbezitter alles wat ze nodig heeft voor het onderhoud en volgt de hoge eisen uit de branche.
Meer informatie www.nautanova.com en www.batentrading.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht