Informatie voor de watersporter

Bavaria-dealer Holland Sailing maakt ook doorstart na faillissement

Workum – Vandaag is bekend gemaakt dat Holland Sailing, dat eind juli failliet werd verklaard, de bedrijfsactiviteiten zal doorzetten. Holland Sailing werd kort na de andere Bavaria zeiljachtendealer in Nederland, Van den Bosch Yachting, eind juli failliet verklaard.

Inmiddels is bekend geworden dat de oude eigenaar van de dealer in Almere, Ben van den Bosch, een doorstart mogelijk heeft gemaakt. Nu is ook aangekondigd dat Holland Sailing doorstart, in samenwerking met de enige Bavaria Motorbootdealer Jansma Jacht uit Sneek.

Holland Sailing is officieel dealer Bavaria zeiljachten en per direct actief onder de oude naam Holland Sailing. Jansma Jacht is participant in de nieuwe opzet. De participatie betekent onder meer dat er meer nadruk zal liggen op service en onderhoud. Voor technische service, refit- en upgrade kunnen de Bavaria klanten vanaf nu ook gebruik maken van de locatie van Jansma Jacht in Sneek. Ook een overdekte winterstalling is mogelijk op de locatie van Jansma Jacht in Sneek. (Vaarkrant)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht