Informatie voor de watersporter

Bavaria-verkooppunt Holland Sailing Workum sluit en wordt in Almere voortgezet door Jansma Jacht

PERSBERICHT
Workum – Per direct wordt Holland Sailing Workum B.V.geïntegreerd in Jansma Jacht. Dit betekent dat Jansma Jacht nu volledig eigenaar is en er geen activiteiten meer zullen plaatsvinden op de locatie aan de Suderséleane 19, 8711 GX in Workum.
Voor de verkoop, service, en de bemiddeling bij de verkoop van de Bavaria zeiljachten kan de klant terecht bij Jansma Jacht Almere B.V. op onze locatie met showroom aan de IJmeerdijk 14 in Almere. In september 2012 is Jansma Jacht daar reeds gestart met de verkoop van de Bavaria- en Dufour zeiljachten. De locatie met showroom in de Marina Muiderzand in Almere is uitermate geschikt voor de presentatie van de zeiljachten.
Jansma Jacht is nu dealer van de Bavaria zeiljachten voor Nederland en België en is tevens dealer van de Dufour zeiljachten voor Nederland.
Jansma Jacht is reeds vanaf 2000 importeur voor de Benelux van de Bavaria motorboten.
Het streven is om de overstap voor de klanten van Holland Sailing Workum naar Jansma Jacht zo eenvoudig en rimpelloos mogelijk te laten verlopen. Zij kunnen zowel op onze locatie in Sneek als in Almere terecht met vragen. Het huidige telefoonnummer van Holland Sailing Workum blijft eerst intact en de klant wordt direct doorgeschakeld naar Jansma Jacht. Via de website www.hollandsailing.nl wordt de klant automatisch doorverwezen naar
Meer informatie www.hollandsailing.nl en  www.jansmajacht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht