Informatie voor de watersporter

Bavaria vervangt haar grootste zeiljacht door de Cruiser 56

PERSBERICHT
Almere – Bavaria is verheugd om haar nieuwste en grootste jacht aan te kondigen. Met de Cruiser 56 presenteert Bavaria een nieuwe topmodel die de Cruiser 55 in de toekomst zal vervangen.
Het nieuwe vlaggenschip van 17-meter uit Giebelstadt (D) heeft een innovatief design en heeft optimale zeil kenmerken terwijl voor haar grootte, de Cruiser 56 ongelooflijk gemakkelijk te hanteren is.De nieuw ontworpen romp heeft extra brede bedden in de achterste hutten die zorgen goed slaapcomfort en zeer ruime accommodatie voor de gehele bemanning.
De nieuwe kuipindeling heeft een overvloed van ruimte rond de twee stuurwielen. De lange kuipbanken en de gemakkelijk toegankelijke lieren, schoten en vallen, betekenen dat de Cruiser 56 ook comfortabel zittend kan worden bediend.
Intelligent ontwerp oplossingen en nieuwe systemen plus talrijke opties m.b.t. de lay-out en het ontwerp maakt het mogelijk dat de Cruiser 56 kan worden aangepast voor alle doeleinden en eigenaars met een individuele smaak. De vanaf prijs van de Cruiser 56 is Euro 318.100,- incl. 21 % BTW
Meer informatie www.jansmajacht.nl en www.bavaria-yachtbau.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht