BEGE Allrounder 42 is stoer eigentijds gelijnd stalen motorjacht met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding

PERSBERICHT
Grou – Met de BEGE Allrounder 42 slaat Bootcentrum Geertsma een nieuwe, modernere weg in. Daarbij koos het voor een ontwerp van Willem Nieland; een onderscheidende ontwerper die meerdere prijswinnende schepen heeft getekend. De nieuwe stalen BEGE staat op de komende watersportbeurs Boot Holland 2016 (12 tm 17 februari in Leeuwarden).
Bege_allrounder42
De BEGE Allrounder 42 heeft een scherpe boeg, lange waterlijn, laag zwaartepunt en een achterschip dat volgens de ontwerper zo’n lift genereert dat het enerzijds zorgt voor veel stabiliteit en aan de andere kant zuinig vaart. Standaard heeft ze het schip twee hutten en een gezamenlijke badkamer met separate douche. Voor het dekhuis zijn diverse opties. Met zijn scherpe lijnen is het onmiskenbaar een Willen Nieland, zelfs het bankje aan beide zijden tegen de pui ontbreekt niet. In verband met de veiligheid heeft het schip een hoge reling en in datzelfde kader zijn de brandstoffilters dubbel uitgevoerd.
Technische gegevens (lxbxd) 12,60 x 4,00 x 1,13 m, kruiphoogte 2,41 m, waterverplaatsing 14.500 kg, Yanmar 160 pk common-rail 6 cilinder.
Bootcentrum Geertsma vindt u op Boot Holland op standnummer 3071
Meer informatie www.bootcentrum-geertsma.nl