Informatie voor de watersporter

Beleef op vrijdag 12 augustus het zomers vuurwerkspektakel in Hoorn op zeil- en partyship Bounty met champagne…

PERSBERICHT
Hoorn – Dit jaar biedt zeilschip Bounty de mogelijkheid om het jaarlijkse kermis vuurwerk op vrijdag 12 augustus op zeer unieke wijze vanaf het water te beleven met een luxe “Champagne & amuse” cruise. Vanuit de oude haven van Hoorn vertrekt de Bounty om culinair te genieten onder begeleiding van een live DJ en een spetterende LED-lichtshow, welke gesponsord wordt door het bedrijf Event LedLight te Lelystad.
Om 20.00 uur is er ontvangst met champagne om vervolgens te vertrekken voor een zeer exclusieve zeiltocht over het Markermeer. In ontspannen sfeer aan de bar of buiten op het dek, worden er diverse verse amuses en andere lekkernijen geserveerd. Tijdens de zonsondergang wordt de aan boord aanwezige LED-verlichting langzaam zichtbaar en zorgt voor een bijzondere ambiance. Terwijl een DJ voor zomerse muziek zorgt wachten we tot het vuurwerkspectakel losbarst. Vervolgens zal de Bounty terug varen naar de haven waar we om 23.59 uur zullen aanmeren.
Reserveer nu het beste uitzicht en geniet van een onvergetelijke avond aan boord van zeilschip Bounty. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts €69,- p.p. inclusief ontvangst met champagne, vaartocht, diverse amuses en drankjes.
Meer informatie www.partyshipbounty.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht