Informatie voor de watersporter

Belgen Bert Bossyns en Jonas Gerckens starten dankzij sponsor Netwerk NV op 13 oktober in Transat 6.50

PERSBERICHT

jonas_gerckens
Jonas Gerckens

Antwerpen (België) – Bert Bossyns en Jonas Gerckens zeilen met de Netwerkkleuren in de volgende Transat 6.50 – Douarnenez – Lanzarote – Pointe A Pitre (Bretagne, Canarische eilanden, Guadeloupe/ Antillen)
Sinds 2011 sponsort Netwerk NV Bert Bossyns in zijn campagne van de “Transat 6.50”, de uithoudingsrace bij uitstek. Bert is daarmee de verpersoonlijking van de bedrijfsslogan: always a great job, zeker in de zeilsport. Vanaf 15 september 2013 zal ook Jonas Gerckens, de Franstalige “concullega“van Bossyns, onder de blauwe Netwerk vlag varen.
Beide zeilers vullen elkaar perfect aan en getuigen al heel lang van een maximale inzet. Ze zullen ieder op de hun vertrouwde boot aan de start komen, dank zij de ruggensteun van dit projectsourcingskantoor voor technische omgevingen.
“De inzet van het Belgische team in deze“Transat 6.50” die in oktober gaat starten, toont aan dat we geloven in onze zeilers en in de zeilsport in dit land.” zegt Stijn De Loore, eigenaar, van Netwerk NV. “Investeren in talenten, mensen kansen geven zich te ontplooien en hen doorgroeimogelijkheden aanreiken naar het hoogste, professionele niveau, zijn voor Netwerk NV van doorslaggevend belang geweest in deze jongste beslissing.”
Jonas en Bert starten op 13/10/2013 om 13u in Douarnenez (Frankrijk) elk voor een race, om tegen eind november 2013 in Pointe Pitre (Guadeloupe – Antillen) toe te komen. Hen wacht een oversteek van ca. 7800 km, alleen op hun 6,5 meter lange raceboot. En een bikkelharde concurrentie in de extreme omgeving van de Atlantische oceaan.
Beide zeilers zijn aan elkaar en de volledige vloot gewaagd. Netwerk NV mikt met de inzet van Jonas op een Belgische finaleplaats.
Meer informatie Jonas Gerckens, Bert Bossyns, www.minitransat.fr, en sponsor Netwerk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht