windverwachting

Belgian Boat Show Float van 5 tot en met 7 oktober 2018 in jachthaven Breskens

Persbericht
Gent (B), Breskens – De tweede editie van de ‘in water’ Boat Show belooft een ongezien aantal jachten en open boten ( sport en RIB’s) aan de steigers van Jachthaven Breskens. Op de wal krijgt vele trailerbare boten een standplaats plus exposanten in een twee keer zo grote tent met specifiek bootmateriaal maar ook diensten zoals verhuur en charter, opleiding enz.

De meest gerenommeerde merken van kajuitzeil- en motorjachten is present van Jeanneau, Hanse, Dehler, X-Yachts, Linssen, Regal, Halleberg Rassy, Bénéteau, Van den Hoven, en andere plus een ongeziene reeks aan Rigid Infatable Boat merken zoals Capelli, Osprey of Novi marine, en buitenboormotoren of trailers. Grosso modo brengt BBS Float plezierboten van 2,5 tot 35 meter, met andere woorden voor alle budgetten. Diverse standhouders organiseren ook leuke wedstrijden, zo is er een tocht met een 100 voets klassiek zeiljacht te winnen.
Spectaculaire groei Belgian Boat Show Float
Het jachtenaanbod is verdubbeld tegenover de voorgaande, eerste editie, en ook het oppervlak aan de wal is verdubbeld,” zegt Christophe Coseyns, head of Boat Show. “Met dit in water event tonen we aan dat we als beursorganisator een cruciale rol spelen in de dynamiek van de pleziervaart en het enorme aanbod aan watersport. Heel wat exposanten zijn er zich van bewust geworden dat Breskens een strategisch belangrijke locatie is, letterlijk op het snijpunt tussen België en Nederland en in het centrum van een van de belangrijkste pleziervaartgebieden van Europa, namelijk Zeeland.”
Bij Belgian Boat Show Float is het mogelijk om proefvaarten te maken, een veel gehoorde vraag van kandidaat-kopers waar de aanbieders van de jachten zeker weten op willen inspelen. De open jachthaven op de drempel tussen open zee en de beschutte Schelde. Een enorm voordeel.
Boot ontmoet classic car
Dat de Zoute Grand Prix met old timers van Belgian Boat Show Float niet alleen een passagepunt heeft gemaakt, maar dat de meest exclusieve wagens er ook zullen stoppen, zorgt voor een extra beleving in de anders zo rustige jachthaven.
De toegang tot Belgian Boat Show Float is gratis, de bezoeker wordt omwille van administratieve redenen toch gevraagd om zich te registeren. Dat kan op voorhand online (zie hieronder)
Meer informatie www.belgianboatshow.be en registratie

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X