Belgian Boat Show zoekt 'vaarreizigers' om ervaringen te delen in het Maritiem Reiscafé

PERSBERICHT
Gent – Kan je eindeloos vertellen over je vaarreizen met de boot? Het maakt niet uit of je dat jacht huurde of het in eigen bezit, een zeil- of een motorjacht, snel of onthaastend is. De Belgian Boat Show biedt ervaren of beginnende pleziervaarders de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen tijdens het Maritiem Reiscafé op zaterdag 11 februari 2012.
Het Maritiem Reiscafé, de eerste stap naar een verrassende watervakantie
Het Maritiem Reiscafé wordt hét ontmoetingsmoment tijdens de Belgian Boat Show waar alle vaarreizigers hun ervaring met elkaar delen. Een uniek platform waar motorbootvaarders en zeilers tussen pot en pint hun waterkennis en vaarervaring delen met alle andere geïnteresseerden.
De Belgian Boat Show zoekt dus mensen die vaarvakanties hebben doorgebracht op hun eigen of een gehuurd zeil- of motorjacht. Die avontuurlijke of zalige dolce farniete momenten beleefden op vaarwater in eigen land of in exotische bestemmingen. Op zoet binnenwater of de zoute zee. Die met een ervaren schipper meegingen of in flottielje gingen zeilen. Of die een huisje huurden op een veel te weinig bekende plek zodat de kinderen met de bootjes in de baai konden spelen.
Jouw verhaal is belangrijker dan de vaarafstand
De afstanden naar- en het uitzonderlijke van de vaargebieden zijn niet het belangrijkste. Wel belangrijk is de zin om aan anderen uit te leggen wat er leuk, interessant of pakkend was aan de manier van varen en de aanlegplaatsen.
Gezellige en informele babbels met nieuwsgierige bootreizigers in spé. Tussen pot en pint. Geen toespraken of voordrachten. Natuurlijk zetten foto’s en videobeelden op de laptop of interessante brochures, kaarten en souvenirs de reisverhalen en anekdotes kracht bij.
Zaterdag 11 februari 2011 van 14u. tot 15u30 en van 16u tot 17u30.
Schrijf nu al in!
Wil je ook je reisverhaal doen? Vul het deelnameformulier op de website in. Vergeet niet te specifieren wat je vaarervaring is (type boot, vaargebied, enz.). Je krijgt een meer gedetailleerd programma teruggestuurd met de richtlijnen en een gratis parkeerkaart en extra toegangstickets.
Vaarreizigers met een verhaal kunnen gratis deelnemen aan deze ervaringsuitwisseling.
Meer informatie en www.belgianboatshow.be  info@shiptoshore.be

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X